16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Βασιλική Αναστασιάδου ΥΜΕΕ: Μέρα περηφάνιας για την Κύπρο και την Ελλάδα η σημερινή εκτόξευση του Hellas Sat 4

    hellas sat 4

    Ως μια μεγάλη μέρα για τον Hellas Sat, την Κύπρο και την Ελλάδα, χαρακτήρισε η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, την σημερινή μέρα, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες και τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Hellas Sat 4 είναι έτοιμος για εκτόξευση, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 23:01 ώρα Κύπρου.

    Πρόκειται για ένα αξιομνημόνευτο βήμα, επεσήμανε η Υπουργός Μεταφορών κα. Βασιλική Αναστασιάδου, από το Διαστημικό Κέντρο «Κουρού», της Γαλλικής Γουϊάνας, σε ότι αφορά τις διαστημικές προοπτικές της χώρας μας, καθώς θα επαυξήσει τη χωρητικότητα του Hellas Sat προσφέροντας πάρα πολλές δυνατότητες για προσφορά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία.

    «Πέραν της πολιτικής και εμπορικής σημασία της εκτόξευσης του Hellas Sat είμαστε πολύ συγκινημένοι για το γεγονός ότι οι σημαίες της Κύπρου και της Ελλάδας, θα ταξιδέψουν μαζί με τον δορυφόρο στο διάστημα. Είναι μια μέρα περηφάνιας για όλους μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη πτήση Ariane VA 247», κατέληξε η κα. Αναστασιάδου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles