20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    VELVET TPU: Νέες θήκες IDOL 1991 από τη Volte-tel

    Μοναδική υφή, απόλυτη προστασία! Minimal στιλ με maximum προστασία, οι νέες VELVET TPU θήκες από την IDOL 1991 και τη VOLTETEL είναι ειδικά σχεδιασμένες για την προστασία του αγαπημένου σας smartphone.

    velvet_img1

    Οι VELVET TPU θήκες της IDOL 1991 είναι κατασκευασμένες από σκληρό TPU υλικό για την απορρόφηση κραδασμών, ενώ, παράλληλα, χαρίζουν τέλεια αίσθηση αφής. Διαθέτουν εσωτερική ενίσχυση από μικροΐνες (microfiber), ώστε να προστατεύουν τη συσκευή σας από γρατζουνιές και χτυπήματα που μπορεί να προκληθούν κατά την καθημερινή χρήση, με ανασηκωμένες άκρες περιμετρικά για καλύτερη προστασία της οθόνης.

    velvet_img2

    Χάρη στην ειδική σχεδίασή τους «αγκαλιάζουν» το smartphone σας, ενώ, ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής όπως την κάμερα, τα ηχεία, το μικρόφωνο και την υποδοχή φόρτισης. Μπορείτε να μιλάτε ή να φωτογραφίζετε χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ το αγαπημένο σας smartphone βρίσκεται ακόμh προστατευμένο στη θήκη του. Τέλος, οι VELVET TPU IDOL 1991 θήκες είναι ελαφριές και δεν προσθέτουν επιπλέον όγκο.

    velvet_img3

    Δείτε τις νέες θήκες VELVET TPU εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles