16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανοίγει «βεντέτα» με την Ελλάδα ο Wawrzyniak

    Τον θυμάστε τον Jakub Wawrzyniak, τον Πολωνό αμυντικό με το όνομα-γλωσσοδέτη που είχε περάσει ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό αλλά είχε φύγει… νύχτα όταν είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών; Ε, ο Wawrzyniak, που λέτε, είναι μέλος της αποστολής της Εθνικής Πολωνίας στο Euro 2012 και παράλληλα υποψήφιος να αντιμετωπίσει την Εθνική μας στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

    Όταν ερωτήθηκε για τη σχέση του με την Ελλάδα, ο αμυντικός της Legia Warsaw έριξε λάδι στη φωτιά αφού στο μυαλό του, η χώρα μας ήταν εκείνη που του έφταιξε κατά την παραμονή του εδώ! «Είχα πρόβλημα με το ντόπινγκ στην Ελλάδα, δεν φοβάμαι να το πω. Ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκαν και με έστειλαν πίσω στην Πολωνία όμως ήταν βάναυσος. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά είμαι αθώος. Ακόμα και η Επιτροπή Αντιντόπινγκ της Πολωνίας με υποστήριξε στην υπόθεση και την προσφυγή μου στο CAS», δήλωσε.

    Όσο για το παιχνίδι Πολωνίας – Ελλάδας; «Δεν κρύβω πως αυτός ο αγώνας είναι ξεχωριστός για ‘μένα. Ήμουν ενθουσιασμένος όταν έμαθα ότι το πρώτο παιχνίδι μας ήταν κόντρα στην Ελλάδα. Θα πάρω την εκδίκησή μου εκεί», είπε.

    Πηγή: Times of Malta

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles