19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Veritas Backup Exec 21: Η πλέον αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

    Ιδανική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – μια διαδικασία που απασχολεί συχνά τους διαχειριστές συστημάτων – αποτελεί το κορυφαίο λογισμικό backup Exec 21 της Veritas, η οποία δραστηριοποιείται και ηγείται παγκοσμίως στον τομέα του enterprise data protection και software-defined storage.

    Η συγκεκριμένη λύση της Veritas, η οποία είναι διαθέσιμη στην Κύπρο από την εταιρεία Logicom, σας επιτρέπει να το πράξετε με τον δικό σας τρόπο, και μάλιστα χωρίς όρια και περιορισμούς. Εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, τί να αποθηκεύσετε, πού να το αποθηκεύσετε και κυρίως, πώς να το πληρώσετε.

    Ανεξάρτητα από αυτές τις επιλογές, η λύση Veritas Backup Exec 21 διασφαλίζει συνάμα ότι τα δεδομένα σας θα παραμένουν ασφαλή και διαθέσιμα σε κάθε στάδιο, είτε κατά τη δημιουργία backup στο εσωτερικό του cloud, είτε ως προς την προστασία των workloads στο cloud, είτε για το recovery των δεδομένων, σε περίπτωση καταστροφής.

    Οι δυνατότητες της λύσης Veritas Backup Exec 21 είναι: 

    Προστασία: Ενιαία προστασία για όλα τα δεδομένα όπου και αν βρίσκονται: on-premise, cloud, hybrid, για μικρές, μεγάλες και σύνθετες υποδομές.

    Ασφάλεια: Two factor authentication, ransomware resilience, in-flight και rest encryption (AES-256) για αποτελεσματική προστασία από εξωτερικές απειλές. 

    Απόδοση: Με τεχνολογίες acceleration VM, incremental forever, change block και resilient tracking, παρέχει το γρηγορότερο backup της αγοράς.

    Αποτελεσματικότητα: Νέος αλγόριθμος Global deduplication (DD12) για ενιαία κάλυψη και ακόμη μεγαλύτερη μείωση όγκου και χρόνου του backup. 

    Ευκολία: Απλό στη χρήση με δυνατότητα granular restore σε files, objects, applications, VMs και servers, με ελάχιστα κλικ. 

    Συμμόρφωση: Με ενσωματωμένο GDPR guard, payment card industry και TLS 1.2 compliance, διασφαλίζει την τήρηση των κανόνων συμμόρφωσης. 

    Διαχείριση: Αναβαθμισμένο GUI με αναλυτικές πληροφορίες και στατιστικά για τις λειτουργίες Backup Exec και Office 365 Backup (διατίθεται ως SaaS).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles