15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Veritas Technologies: “Leader” από το Gartner Magic Quadrant 2016, για τις λύσεις των Data Center Backup & Recovery Software

    Veritas_Logo_RED_1000x197

    Το διεθνούς φήμης Gartner Group, δημοσιοποίησε πρόσφατα ένα από τα πιο αξιόπιστα reports για τον κλάδο του Information Archiving, στο οποίο η Veritas Technologies κατέκτησε τον τίτλο του “Leader” Gartner Magic Quadrant, για την ανάπτυξη λύσεων που σχετίζονται με τα Data Center Backup & Recovery Software για 13η συνεχή χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Veritas αναδεικνύεται μεταξύ των Leaders, συνεχώς από το 1999 (ήταν η χρονιά που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η σχετική έκθεση). Επίσης αναδείχθηκε “Νο 1 market share leader” στην αγορά του backup & recovery software, για το 2015.

    “Αποτελεί τιμή μας το ότι η Gartner αναδεικνύει τη Veritas ως Leader σε κάθε νέα έκδοση του Gartner Magic Quadrant για Data Center Backup & Recovery Software, από την έναρξη δημοσίευσης της συγκεκριμένης έκθεσης” δήλωσε η Ana Pinczuk, Chief Product Officer, της Veritas Technologies. “Νιώθουμε ότι αυτό εξάρει τη συνεχή προσπάθεια μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση πληροφοριών και ισχυροποιεί την επιλογή που έχουν κάνει δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του 86% των επιχειρήσεων που απαρτίζουν τη λίστα Fortune 500. Για τη σύγχρονη επιχείρηση που εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό από τα μηχανογραφικά δεδομένα της, η πλατφόρμα NetBackup προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, παρέχοντας ενιαία προστασία των δεδομένων σε cloud, σε virtual αλλά και σε φυσικά περιβάλλοντα εργασίας”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles