16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Veritas Technologies LLC: “Leader” για το 2015, από το Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving

    Veritas_Logo_RED_1000x197

    Η Veritas Technologies LLC, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες λύσεων backup και recovery, ανακοίνωσε την ανάδειξή της ως “Leader” για το 2015, από το Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving (ΕΟΑ), για 12η συνεχή χρονιά.

    Όπως είναι γνωστό, η Gartner, αξιολογεί vendors προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της αρχειοθέτησης των e-mail, social media, αρχείων των file share services, καθώς και πολλές άλλες μορφές περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των δομημένων βάσεων. Η Veritas διακρίθηκε για τις αυξημένες δυνατότητες compliance, e-discovery και retention management, που προσφέρει η λύση του Enterprise Vault και αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο προϊόν για την καταγραφή και αρχειοθέτηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

    “Αποτελεί τιμή για μας η -για μια ακόμη φορά- ανάδειξή μας στην κατηγορία Leader”, δήλωσε ο Greg Muscarella, Senior Vice President, Information Intelligence, της Veritas. “Αυτή η αναγνώριση από την Gartner, είναι αποτέλεσμα της αδιάλειπτης επικέντρωσής μας στην καινοτομία και στην αντιμετώπιση δύσκολων προκλήσεων των πελατών μας, στον τομέα των μη δομημένων δεδομένων και διαχείρισης κρίσιμων πληροφοριακών πόρων. Καθώς πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της πλήρους ανεξαρτητοποίησής μας, ως εταιρεία, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για πρόβλεψη των αναδυόμενων τάσεων και την παροχή λύσεων που επιτρέπουν στους πελάτες μας να αποκτήσουν νέες οπτικές των πολύτιμων δεδομένων τους”.

    Οι λύσεις Enterprise Vault της Veritas ενισχύουν τους οργανισμούς στην προσπάθειά τους στην αποθήκευση, στην διαχείριση και στην επαναφορά κρίσιμων επιχειρησιακών πληροφοριών μέσω της αρχειοθέτησης και του e-discovery. Οι λύσεις αυτές μπορούν να ανασύρουν επιχειρησιακά δεδομένα από ολόκληρο το Datacenter, υλοποιώντας διαδικασίες indexing, συμπίεσης και deduplication, μειώνοντας τον απαιτούμενο χώρο και τις δαπάνες αποθήκευσης. Το Enterprise Vault.cloud προσφέρει επίσης αναβαθμισμένες δυνατότητες e-discovery, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται δυνατότητες search, tagging, legal hold, καθώς και εξαγωγή και εποπτεία δεδομένων.

    Τί διακρίνει έναν “Leader”;

    Οι “Leaders” του Gartner Magic Quadrant διακρίνονται από την ικανότητά τους στην υλοποίηση και ολοκλήρωση του οράματός τους. H Gartner αναζητά εταιρείες που διαθέτουν τα πιο ολοκληρωμένα και κλιμακωτά χαρτοφυλάκια προϊόντων, σε συνδυασμό με αποδεδειγμένα καλές οικονομικές επιδόσεις και εδραιωμένη παρουσία στην αγορά. Οι “Leaders” καινοτομούν, προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς και παραμένουν ευέλικτοι σε έναν ευμετάβλητο κλάδο, όπως η αγορά τεχνολογίας. Η Veritas είναι μία από τους έξι “Leaders” του Magic Quadrant για το 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles