20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Τι θα κάνατε αν ερχόταν λογαριασμός τηλεφώνου των… 38.000 ευρώ;

    Αν κάποια μέρα έφθανε στο σπίτι σας ένας λογαριασμός τηλεφώνου με το ιλλιγιώδες ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ, τότε μάλλον θα ψάχνατε τρόπο να φύγετε από τη χώρα… Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το “θύμα” φαίνεται πως θα τη γλιτώσει σχετικά φθηνά…

    cell-bill-shock.ju.top

    Μια γυναίκα από το Connecticut των ΗΠΑ που παραμένει ανώνυμη έλαβε από το γνωστό πάροχο Verizon ένα λογαριασμό των 43.000 δολλαρίων, ήτοι των 38.000 ευρώ! Δεν ήταν κάποιο “φούσκωμα” που έγινε από σφάλμα αλλά το ποσό ανταποκρινόταν ακριβώς στις διεθνείς κλήσεις που είχαν γίνει από το τηλέφωνο της γυναίκας. Το σφάλμα της ήταν πως είχε παραχωρήσει τη χρήση του τηλεφώνου σε ένα φίλο της, με μόνη προϋπόθεση αυτός να πληρώνει το λογαριασμό κάθε μήνα.

    Πολύ κακώς, όπως αποδείχθηκε, αφού ο “φίλος” έκανε πολλές κλήσεις στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Αφρικανικές χώρες) και έπειτα εξαφανίστηκε, αφήνοντας πίσω τη… λυπητερή! Η γυναίκα αποτάνθηκε στη Verizon εξηγώντας την κατάσταση και φυσικά παραπονέθηκε για την έλλειψη ενημέρωσής της όταν οι χρεώσεις άρχιζαν να ξεπερνούν τα προβλεπόμενα όρια, ούτε αυτό ήταν τυχαίο όμως. Ο φίλος της υποστήριξε πως ήταν ο σύζυγός της και έτσι η Verizon δεν έστειλε κάποια ειδοποίηση στην κάτοχο της γραμμής, καθώς πείστηκε από τα λεγόμενά του.

    phonebill

    Και τώρα; Ευτυχώς η εταιρεία αναγνώρισε ελαφρυντικά και δέχθηκε να πληρωθεί μονάχα το 10% του λογαριασμού, δηλαδή περίπου 3.800 ευρώ. Τεράστιο ποσό φυσικά, για λογαριασμό τηλεφώνου, αλλά σίγουρα πολύ πιό χαμηλό από το αρχικό. Και το πάθημα της κυρίας ας γίνει μάθημα σε όλους μας!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles