21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    H Vernee ανακοινώνει το εντυπωσιακό Apollo Lite, το απόλυτο value for money smartphone!

    H κινεζική Vernee έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί ένα πολύ καλό όνομα και στις δυτικές αγορές, καθώς οι συσκευές της χαρακτηρίζονται από καλή ποιότητα και από μοναδική value for money φιλοσοφία. Η γνωστή εταιρεία μετά το εξαιρετικό Apollo έριξε στην αγορά και την Lite version του, η οποία συνδυάζει υψηλές επιδόσεις και μοναδικά χαμηλή τιμή.

    Vernee Apollo 1 (3)

    Το Apollo Lite είναι «τυλιγμένο» με ποιοτικό μέταλλο και ο εργονομικός σχεδιασμός του βοηθάει στον καλύτερο χειρισμό της συσκευής, χαρίζοντας έτσι μία πιο μοντέρνα αίσθηση. Το display του Apollo Lite φέρει την προδιαγραφές της τεχνολογίας Sharp IGZO με διαγώνιο στις 5.5 ίντσες (ανάλυση στα 1080p) και προστασία Gorilla Glass 3. Επιπλέον, το screen-to-body ratio της συσκευής αγγίζει το 72%, ενώ παράλληλα η συσκευή έρχεται με έναν ταχύτατο fingerprint sensor στο πίσω τμήμα της, που μπορεί να ξεκλειδώσει το κινητό μέσα σε μόλις 0.1 δευτερόλεπτα!

    Vernee Apollo 1 (2)

    Προχωρώντας στο εσωτερικό τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, καθώς το Apollo Lite τροφοδοτείται από ένα δεκαπύρηνο Helio X20 SoC, 4GB μνήμης RAM (LPDDR3) και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (σε περίπτωση που δεν σας φαίνεται αρκετό μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω microSD βάζοντας κάρτα που φτάνει μέχρι τα 128GB. Επιπλέον, το Apollo Lite έρχεται με reversible Type-C και φοράει Android 6.0 Marshmallow. Σε ότι έχει να κάνει με την μπαταρία του, η χωρητικότητα της φτάνει τα 3.180mAh, η οποία υποστηρίζει fast-charging λειτουργία (πλήρη φόρτιση μέσα σε 30 λεπτά), ενώ φυσικά το team της Vernee έχει προσέξει πολύ και τις camera δυνατότητες της συσκευής, καθώς το Apollo Lite διαθέτει main sensor στα 16MP με διάφραγμα στα F2.0, ενώ φυσικά δεν λείπουν και οι λειτουργίες phase detection auto-focus και Dual-tone LED flash. Τέλος, για τους fans των selfies υπάρχει και η selfie-cam των 5MP.

    Vernee Apollo 1 (4)

    To Vernee Apollo Lite κυκλοφορεί σε δύο χρώματα και κοστίζει στα 229 δολάρια από 3rd party retailers.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles