13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Vertu Constellation. Το Android smartphone των 4.900 ευρώ

    Κάνοντας ένα ανορθόδοξο ξεκίνημα στο θέμα, θα αναφέρουμε πως το Vertu Constellation, το δεύτερο Android smartphone της luxury αγγλικής εταιρείας, κοστίζει 4.900 ευρώ. Δύσκολο, λοιπόν, να κάνεις ένα δικό σου, εκτός και αν θέλεις να το “σετάρεις” με το… ιδιωτικό σου τζετ.

    Vertu-Constellation2

    Από την άλλη, επειδή, έτσι κι αλλιώς, οι περισσότερες ανακοινώσεις στο χώρο πλέον “τέρπουν” τους οφθαλμούς σου και μόνο, λόγω της κρίσης που σε βασανίζει, γιατί να μη διαβάσεις τι προσφέρει η Vertu σε αυτά τα χρήματα; Τζάμπα είναι…

    Το Constellation, λοιπόν, είναι αποκλειστικά χειροποίητο και κάθε κομμάτι κατασκευάζεται ξεχωριστά στην Αγγλία από ένα άτομο που βάζει την υπογραφή του σ’ αυτό. Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο 5ου βαθμού (κάτι που σημαίνει ότι είναι δύο φορές πιο ισχυρό από το ανοξείδωτο ατσάλι και στο μισό του βάρος) ενώ το υπόλοιπο κινητό διαθέτει δέρμα από ένα από τα καλύτερα βυρσοδεψία της Ευρώπης, δίνοντας σου μάλιστα την επιλογή να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε χρώματα.

    Vertu-Constellation

    Διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 720p που προστατεύεται από ένα κρύσταλλο-ζαφείρι, το οποίο μπορεί να γρατσουνιστεί μόνο από ένα… διαμάντι. Η συσκευή ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή της Snapdragon στα 1.7GHz, κάμερα 13MPixels με υποστήριξη video 1080p, δεύτερη κάμερα στα 1.3MPixels για βιντεοκλήσεις, 32GB αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη NFC, Bluetooth και Wi-Fi. Τρέχει το Android Jelly Bean 4.2, ενώ στις ξεχωριστές δυνατότητές του συμπεριλαμβάνεται η εκτέλεση των ringtones του αποκλειστικά για τη Vertu από τη συμφωνική ορχήστρα του Λονδίνου.

    Το “παρών” δίνουν και διάφορες premium παροχές της Vertu, όπως η πρόσβαση σε ιδιωτικά member clubs για προσκλήσεις σε events και ιδιωτικό shopping. Επιπλέον, το κινητό υποστηρίζει κρυπτογραφημένες επικοινωνίες χάρη στο Silent Circle, παγκόσμια πρόσβαση στο Wi-Fi μέσω του iPass, αλλά και αυξημένη προσωπική και εταιρική ασφάλεια μέσω του Protector Services Group και του ενσωματωμένου Antivirus software της Kaspersky.

    Θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα μέσα στο μήνα που διανύουμε, για όσους “προνομιούχους” όχι μόνο γοητεύονται από τα χαρακτηριστικά του, αλλά έχουν και τα χρήματα να τα πληρώσουν. Εμείς λέμε να μείνουμε στο “οφθαλμόλουτρο”…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles