18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Βγαίνουν στο “σφυρί” 4 αυτοκίνητα από τις ταινίες Transformers

    Οι ταινίες Transformers συνδυάζουν παραδοσιακά τη δράση με την επιστημονική φαντασία και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα. Ο Μάικλ Μπέι έχει σκηνοθετήσει τις πέντε πρώτες ταινίες: Transformers, Revenge of the Fallen, Dark of the Moon, Age of Extinction και The Last Knight.

    Τον περασμένο μήνα, ο γνωστός σκηνοθέτης συνεργάστηκε με την αντιπροσωπεία vintage αυτοκίνητων Curated με έδρα το Μαϊάμι και τον πρώην παρουσιαστή Alex Aievoli για να παρουσιάσει τέσσερα αυτοκίνητα που έχουν ταυτιστεί με το franchise.

    Τι περιλαμβάνει η συλλογή

    Ολόκληρη η συλλογή, η οποία συνοδεύεται από στιγμιότυπα των ταινιών και πιστοποιητικά πωλείται δύο εκατομμύρια δολάρια. Πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το περιβόητο «Bumblebee», Chevrolet Camaro του 2010 από την ταινία «Transformers 3: Dark Side of the Moon».
    Ακολουθεί η Mercedes-Benz SLS AMG του 2010 από την ίδια ταινία, που οδηγούσε το μοντέλο της Victoria Secret, Ρόζι Χάντινγκτον καιτο Ford Mustang «Barricade» του 2016 που εμφανίζεται στην ταινία «Transformers 5: The Last Knight».
    Στη συλλογή περιλαμβάνεται η Lamborghini Aventador του 2014 που κατασκευάστηκε αποκλειστικά από τον ιταλική αυτοβιομηχανία για την «Transformers 4: Age of Extinction».

    Διαβάστε επίσης:

    Ντάνιελ Κρεγκ: “Οι ταινίες James Bond είναι για τον κινηματογράφο όχι για κινητά”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles