15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Βγάλε τέλειες selfie photos με το Pivo Smart Selfie Mount Starter Pack στο Mozik.gr!

    Ψάχνεις να βρεις τρόπο να τραβήξεις μία καλή selfie ή ένα video επαγγελματικού επιπέδου; Αναρωτιέσαι πώς όλοι οι υπόλοιποι καταφέρνουν και έχουν μία τέλεια και δημιουργική λήψη; Το Smart Selfie Mount  της Pivo, είναι αυτό που χρειάζεσαι! Δημιούργησε και αποτύπωσε την ιδανική εικόνα από οποιαδήποτε γωνία θέασης με το Smart Selfie Mount.

    Οι μοναδικές λειτουργίες του Starter Pack, όπως η έξυπνη και αυτόματη παρακολούθηση, η περιστροφή 360 μοιρών και το multistream live, το κάνουν το ιδανικό gadget. Με την έξυπνη παρακολούθηση το Pivo ακολουθεί την κάθε σου κίνηση, όπου και αν πας, για να μην βγεις εκτός πλαισίου. Λειτουργεί σε οριζόντια και σε κάθετη προβολή ακόμα και κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

    Βγάλε την τέλεια selfie με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Πάρε την κατάλληλη πόζα και απόλαυσε τη διαδικασία, χωρίς να χάσεις καμία στιγμή. Τόσο απλά!

    Mε τις εξαιρετικά εύχρηστες λειτουργίες του Smart Selfie Mount της Pivo, δημιούργησε φωτογραφίες και video όπως ένας επαγγελματίας. Επίλεξε ανάμεσα σε GIF, Clone Trail, 360 Motion Timelapses, Tiny Planets ή Panoramas και αποθέωσε την εικόνα σου.

    Βρες το Pivo Smart Selfie Mount Starter Pack και ανακάλυψε όλες τις λειτουργίες του στο Mozik.gr.

    Βρες περισσότερες επιλογές σε selfie sticks.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles