21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Βγήκε το νέο trailer για την ταινία “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ”

    Τα “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ” είναι η νέα περιπέτεια από το Wizarding World που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

    Στην ταινία, ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Μαντς Μίκελσεν) κινείται για να πάρει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν) να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Γκρίντελβαλντ. Αλλά με τόσα πολλά να διακυβεύονται, πόσο καιρό μπορεί ο Ντάμπλντορ να παραμείνει αμέτοχος;

    Το καστ της ταινίας

    Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν (“Η Θεωρία των Πάντων”), τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Τζουντ Λο (“Επιστροφή στο Cold Mountain”, “Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ”), τους Έζρα Μίλερ, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Γουίλιαμ Νέιντιλαμ, Κάλουμ Τέρνερ, Τζέσικα Γουίλιαμς, Βικτόρια Γέιτς, Πόπι Κόρμπι Τουέτς, Φιόνα Γκλάσκοτ, Κάθριν Γουότερστον, Μαρία Φερνάντα Καντίντο, Ρίτσαρντ Κόιλ, Όλιβερ Μασούτσι, Βάλερι Πάτσνερ και Μαντς Μίκελσεν..

    Την ταινία “Φανταστικά Ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ” σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Γέιτς, σε σενάριο των Τζ. Κ. Ρόουλινγκ & Στιβ Κλόουβς, βασισμένο σε σενάριο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Ντέιβιντ Χέιμαν, Τζ. Κ. Ρόοουλινγκ, Στιβ Κλόουβς, Λάιονελ Γουίγκραμ και Τιμ Λιούις. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Νιλ Μπλερ, Ντάνι Κόεν, Τζος Μπέργκερ, Κόρτνεϊ Βαλέντι και Μάικλ Σαρπ.

    H Warner Bros. Pictures παρουσιάζει μία παραγωγή της Heyday Films Production, την ταινία του Ντέιβιντ Γέιτς “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Warner Bros. Pictures ανέλαβε την παγκόσμια διανομή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Διαβάστε επίσης: Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του Batman στη Ρωσία (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles