24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Via Viega. Ένα υπερανθεκτικό tablet για… επικίνδυνες αποστολές!

    Το Viega της Via είναι ένα tablet με οθόνη 10.1 ιντσών, το οποίο αποτελεί μία υπερανθεκτική πρόταση που δημιουργήθηκε ειδικά για να αντέχει στη κακομεταχείριση, στις πτώσεις και σε άλλου είδους… κακουχίες!  Ακολουθώντας τη λογική που βλέπουμε σε πολλά smartphones (όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τη σειρά Active της Samsung), το Viega έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών, οι οποίοι δε νοιάζονται τόσο εάν το tablet τους φέρει τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά κατά πόσο μπορεί να αντέξει σε δύσκολες και επίπονες για τη συσκευή καταστάσεις.  Via Viega Via Viega

    Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το tablet Viega μπορεί να αντέξει τη βροχή, τις πτώσεις και τη σκόνη και διαθέτει ένα ειδικό προστατευτικό glass panel που αποτρέπει την οθόνη του από το να θρυμματιστεί. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το tablet της Via διαθέτει έναν επεξεργαστή Cortex A9 dual-core στα 1.2GHz, μία GPU Malli-400 DP (η οποία βοηθάει στην ομαλή διαχείριση των γραφικών), 1GB μνήμης RAM τύπου DDR3, αλλά και μία πολύ ισχυρή μπαταρία, η οποία μπορεί να προσφέρει 9 ώρες αυτόνομης λειτουργίας, χωρίς να απαιτείται η παραμικρή φόρτιση της συσκευής. Επίσης, διαθέτει 8GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται στα 32GB με τη χρήση microSD καρτών. Επιπλέον, υπάρχουν εκδόσεις του Viega tablet που διαθέτουν κύριο αισθητήρα κάμερας στα 5MP και εμπρόσθια κάμερα στα 2MP, ενώ επιπλέον το tablet της Via υποστηρίζει: 3G, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS και NFC. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το εν λόγω tablet στηρίζεται σε μία customized έκδοση του Android 4.2., η οποία έχει αναπτυχθεί από τη Via και δίνει στο χρήστη μία σειρά από features που αναβαθμίζουν την ασφάλεια που παρέχει η συσκευή.
    Via Viega

    Το Viega της Via πρόκειται αναμφίβολα για μία ιδιαιτέρως πρωτότυπη πρόταση, καθώς σπάνια βλέπουμε τις κατασκευάστριες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των tablets να προτείνουν rugged λύσεις. Εάν το δούμε ποτέ από τα μέρη μας σίγουρα θα μας ενδιέφερε να του κάναμε ένα μικρό stress test!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles