13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ViewSonic TD1655 και VG1655: Φορητές οθόνες για παραγωγικότητα εν κινήσει!

    Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, προσθέτει portable monitors στην οικογένεια των βραβευμένων οθονών. Σχεδιασμένα για να ενισχύουν την παραγωγικότητα όσων βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, τα TD1655 και VG1655 μπορούν να συνδυαστούν με laptops και tablets, ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί με τον επιπλέον χώρο προβολής. Είτε πρόκειται για εργαζόμενους από απόσταση που θέλουν να διαμοιράσουν  περιεχόμενο, είτε για επαγγελματίες που ταξιδεύουν και χρειάζονται μία συμπληρωματική οθόνη, τα portable monitors της ViewSonic επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν και να κάνουν περισσότερα, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Η ViewSonic TD1655 είναι μία οθόνη αφής με χωρητικότητα προβολής 10-point. Προσφέρει ομαλή και φυσική εμπειρία γραφής και πιο αποδοτική πλοήγηση. Η VG1655 φέρει οθόνη anti-glare για να παρέχει ολοζώντανη εμπειρία θέασης. Και τα δύο portable monitors διαθέτουν δύο θύρες USB Type-C, ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες γρήγορη μετάδοση βίντεο, ήχου και δεδομένων, ενώ παράλληλα παρέχουν δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης έως και 60W.

    “Τα portable monitors της ViewSonic είναι ιδανικά για χρήστες που χρειάζονται επιπρόσθετο χώρο προβολής έτσι ώστε να είναι πιο παραγωγικοί στη δουλειά τους” είπε ο Hasan Koçyiğit Central/Eastern Europe & Turkey Region Manager της ViewSonic. “Τα TD1655 και VG1655 ζυγίζουν περίπου 900 gr και έχουν πάχος περίπου 2,5 cm. Αυτές οι πολύ λεπτές φορητές οθόνες χωρούν εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα, χαρτοφύλακα ή backpack, καθιστώντας τες πολύ βολικές για ταξίδια.”

    TD1655 φορητή οθόνη αφής

    • Φορητή οθόνη αφής 6 ιντσών με ανάλυση 1080p (1920×1080)
    • Χωρητικότητα προβολής 10-point για ομαλή και φυσική εμπειρία γραφής (με γραφίδα)
    • Σχεδίαση χωρίς bezels από τρεις πλευρές
    • Τα βύσματα περιλαμβάνουν: δύο USB Type-C για αμφίδρομη φόρτιση και mini-HDMI
    • Πάχος περίπου 2,5 cm και βάρος περίπου 900 γρ.

     

    VG1655 φορητή οθόνη

    • Φορητή οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1080p (1920×1080)
    • Πάχος περίπου 2,5 cm και βάρος περίπου 900 gr
    • Τα βύσματα περιλαμβάνουν: δύο USB Type-C για αμφίδρομη φόρτιση και mini-HDMI
    • Ενσωματωμένη βάση για portrait και landscape προσανατολισμό
    • Περιλαμβάνεται κάλυμμα οθόνης

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles