15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Village Cinema HD και BBC Earth στην πλατφόρμα της Cytavision

    cytavision bbc

    Δυο νέα δημοφιλή κανάλια, προστέθηκαν πρόσφατα στο περιεχόμενό της τηλεοπτικής πλατφόρμας Cytavision. Πρόκειται, για το κανάλι των κορυφαίων ντοκιμαντέρ BBC Earth και το κανάλι ταινιών Village Cinema HD.

    Ειδικότερα, το κανάλι ταινιών Village Cinema HD που προβάλλεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα της Cytavision προστίθεται στα πακέτα Variety και Super Pack (θέση 38 και θέση 619 σε υψηλή ευκρίνεια). Το συγκεκριμένο κανάλι περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές από το χώρο του σινεμά, αποκλειστικό υλικό από νέες παραγωγές, θεματικά αφιερώματα καθώς επίσης και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες για όλη την οικογένεια. Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν λίγο μετά το μεσημέρι τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα συνεχίζονται για ολόκληρο το 24ωρο.

    Στο μεταξύ, το κανάλι των κορυφαίων ντοκιμαντέρ BBC Earth περιλαμβάνεται στα πακέτα Value, Variety και Super Pack(θέση 72) και προσφέρεται για πρώτη φορά σε τηλεοπτική πλατφόρμα της Κύπρου με ελληνικούς υπότιτλους. Το κανάλι προβάλλει εμπεριστατωμένα ντοκιμαντέρ για τη φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα, συμπεριλαμβάνοντας τις πολυβραβευμένες τηλεοπτικές παραγωγές Blue Planet και Planet Earth.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι το παιδικό κανάλι Disney ΧD (θέση 35) μεταδίδεται πλέον σε 24ωρη βάση, με μεταγλώττιση στα ελληνικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles