15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Βιν Ντίζελ: Καλεί τον Ντουέιν Τζόνσον να επιστρέψει στο «Fast and Furious 10»

    Η κόντρα μεταξύ του Βιν Ντίζελ και του Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον απασχόλησε αρκετά το Χόλυγουντ και τα μέσα, καθώς οι δυο τους ήταν αδύνατο να συνυπάρξουν για αρκετό καιρό! Πρόσφατα όμως, ο Ντίζελ φαίνεται να σήκωσε «λευκό πανί», καλώντας το συμπρωταγωνιστή του να γυρίσει στο πλατό του «Fast and Furious 10», δίνοντας χαρά στους φανς.

    Πιο συγκεκριμένα, στην πιο πρόσφατη ταινία «Fast and Furious», ο Βιν Ντίζελ και ο The Rock είχαν κάποια αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτό οδήγησε σε σύγκρουση.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

    Η ένταση μεταξύ Ντίζελ και The Rock ήταν κάποτε τόσο ανυπόφορη που κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να γυρίσει την ίδια σκηνή με τον άλλο κατά τη διάρκεια του The Fate of the Furious. Αργότερα, η κόντρα οδήγησε στην ταινία Hobbs & Shaw, όπου ο Johnson είχε δηλώσει: «Ήθελα να εγκαταλείψω το δράμα. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το καλύτερο που είχα να κάνω. Για όλους».

    Πρόσφατα όμως ο Βιν Ντίζελ έκανε το πρώτο βήμα. Σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει:

    «Μικρέ μου αδερφέ Ντουέιν… ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του Fast 10».

    Ανέφερε ακόμη ότι ελπίζει ότι ο The Rock θα αποφασίσει να επιστρέψει για το φινάλε και ότι ελπίζει να εκπληρώσει την υπόσχεση: «ορκίστηκα ότι θα φτάσουμε και θα παρουσιάσουμε το καλύτερο Fast στο φινάλε που είναι το 10! Το λέω από αγάπη… αλλά πρέπει να εμφανιστείς, μην αφήνεις το franchise κενό, έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις. Δεν μπορεί να υποδυθεί κανένας άλλος τον Χομπς. Ελπίζω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου».

    Διαβάστε επίσης: 

    Σε Χολιγουντιανούς ρυθμούς η Θεσσαλονίκη! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles