18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έχεις Vine λογαριασμό; Πλέον έχεις και web profile!

    Πριν κάποιες μέρες, το Vine είχε ανακοινώσει πως οι χρήστες μπορούν να κατοχυρώνουν τα usernames τους μέσω της εφαρμογής, προετοιμάζοντας μας για την έλευση των web profiles. Σήμερα, μαθαίνουμε μέσα από επίσημη ανακοίνωση πως τα web profiles είναι διαθέσιμα μέσω της διεύθυνσης vine.co/USERNAME (όπου username, το username κάθε χρήστη).

    vine web profiles

    Όσοι επισκεφθείτε την κεντρική ιστοσελίδα της δημοφιλούς social εφαρμογής, θα παρατηρήσετε πως αυτή προβάλλει διάφορα vines (βίντεο δηλαδή) μαζί με τα usernames των χρηστών τους στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν κανονικά να πραγματοποιούν σύνδεση με το λογαριασμό τους, να επισκέπτονται τα web profiles άλλων χρηστών και να κάνουν like, σχόλια και κοινοποιήσεις στα vines τους, όλα αυτά εκτός εφαρμογής.

    vine web tv mode

    Τα web profiles είναι αρκετά μινιμαλιστικά, διαθέτοντας όλες τις βασικές και απαραίτητες πληροφορίες του χρήστη, όπως είναι το μίνι βιογραφικό του, τους χρήστες οι οποίοι τον ακολουθούν, τους χρήστες τους οποίους εκείνος ακολουθεί και φυσικά τα vines του. Μία νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη στο πάνω δεξί μέρος κάθε web profile, η οποία ονομάζεται TV Mode και βοηθά στην προβολή των vines σε πλήρη οθόνη, διαχωρίζοντας την οθόνη σε δύο μέρη (βλ. παραπάνω εικόνα).

    Έτοιμοι να μοιραστείτε το προφίλ σας με άλλους χρήστες;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles