19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Vintage Mobile. Αγορές retro κινητών που… ξυπνούν αναμνήσεις

    Μπορεί τα σύγχρονα smartphones να έχουν “κλέψει”, σε πολλές περιπτώσεις, την καρδιά μας, πάντα ωστόσο σ’ αυτήν υπάρχει χώρος για μία… vintage συσκευή, ή, αλλιώς, ένα παλιό κινητό από αυτά που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πριν μερικά χρόνια από εταιρείες όπως η Nokia, η Motorola ή η Ericsson των “αθώων” χρόνων των dumb phones.

    nokia-8800-carbon-arte

    Και ένα site, το Vintage Mobile με έδρα τη Γαλλία, προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από αυτά σε τιμές, που, ωστόσο, δεν είναι πάντα τόσο προσιτές, καθώς ένα παλιό (αλλά ξεχωριστό) κινητό, όπως το “συλλεκτικό” Nokia 8800 Arte Carbon που βλέπετε στη φωτογραφία, μπορεί να σας κοστίσει έως και… 1000 ευρώ!

    Τα ανακατασκευασμένα κινητά που πουλάει το site δεν είναι βέβαια όλα τόσο ακριβά, καθώς μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα μοντέλα σε χαμηλότερες τιμές – μοντέλα που, σε αρκετές περιπτώσεις, θα ξυπνήσουν τις αναμνήσεις σας. Ανάμεσά τους το Nokia 8810, το Nokia 8310, ακόμη και το ξεχωριστά όμορφο για την εποχή του, Motorola V70, που πραγματοποιεί και τις περισσότερες πωλήσεις ανάμεσα στις συσκευές του Vintage Mobile.

    Motorola V70

    Και παρόλο που οι εποχές έχουν αλλάξει και τα “έξυπνα” κινητά και λειτουργικά έχουν μπει για τα καλά πια στη ζωή μας, ακόμη και η φωτογραφία μίας ξεχωριστής συσκευής, που μας γυρίζει 10 ή 15 χρόνια πίσω, μπορεί να μας φέρει μία “γλυκιά” νοσταλγία. Για κάτι περισσότερο, το Vintage Mobile μπορεί να κάνει τη νοσταλγία μας πραγματικότητα, με ένα click και την αγορά ενός retro μοντέλου. Θα αγοράζατε ένα vintage phone σήμερα, αλήθεια;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles