17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Viral άνδρας που χρησιμοποίησε το ChatGPT για να βρει το άλλο του… μισό στο Tinder

    Το ChatGPT έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας, αποτελώντας ένα chatbot που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από αυτούς, όπως φαίνεται, είναι και το… dating, αφού ένας άνδρας έγινε πρόσφατα viral στα social media όταν χρησιμοποίησε το ChatGPT για να κάνει match με περισσότερες από 5.000 γυναίκες στο Tinder. Τελικά, κατάφερε να βρει τη σημερινή του αρραβωνιαστικιά.

     

    Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω Ρώσος χρήστης του X, αποκάλυψε την ιστορία του και τη συμβολή του ChatGPT στη βελτίωση της προσωπικής του ζωής.

    Στις 30 Ιανουαρίου 2024, ο Αλεξάντρ Ζαντάν γνωστοποίησε ότι πρότεινε γάμο σε μια κοπέλα με την οποία το ChatGPT μιλούσε εκ μέρους του για έναν χρόνο.

    Για να βρει τη μία και μοναδική, το bot που δημιούργησε είχε «ταιριάξει» στο Tinder και επικοινωνούσε με 5.239 κορίτσια, με τα οποία έκλεινε και ραντεβού. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το ChatGPT του έκλεινε μέχρι και 6 ραντεβού την ημέρα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά του. Η διαδικασία ωστόσο, αν και κουραστική, τον οδήγησε να βρει τη σημερινή αρραβωνιαστικιά του, την Καρίνα. Η ιστορία έχει γίνει viral, ωστόσο είναι αρκετοί οι χρήστες του διαδικτύου που δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή.

    Διαβάστε επίσης:

    Rufus: Πως να χρησιμοποιήσεις τον AI βοηθό αγορών της Amazon

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles