20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Viral νύφη που πραγματοποίησε θριαμβευτική έξοδο με λάθος… γαμπρό

    Μια γυναίκα από τη Φλόριντα με το όνομα Aurbrey Day παντρεύτηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα, αποτελώντας περήφανη νύφη. Μπορεί τα μάτια μας να έχουν δει πολλά, όμως σε αυτή την περίπτωση, δεν υπήρξαν ευτράπελα στην τελετή! Ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά και το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο.

    Παρόλα αυτά, ένα αθώο λάθος στάθηκε αφορμή η εν λόγω χαρούμενη νύφη να γίνει viral. Ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτει τη θριαμβευτική έξοδό της μετά την τελετή του γάμου με έναν ΑΛΛΟ άνδρα, που, φυσικά, δεν είναι ο σύζυγό της…

    Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος ήταν τόσο διασκεδαστικός που η νύφη δεν μπορούσε να περιμένει. Άρχισε να τρέχει για να ξεκινήσει τη νέα της ζωή με τον σύζυγό της – μόνο που πήρε τον λάθος άνδρα κατά την έξοδο. Η Day φαίνεται στο video να τρέχει ενθουσιασμένη μέσα στο πλήθος των καλεσμένων, σέρνοντας έναν άνδρα με κοστούμι. Αυτός δυστυχώς ήταν ένας από τους προσκεκλημένους και όχι ο σύζυγός της. Όλο το πλήθος τότε άρχισε να της φωνάζει ότι σέρνει το λάθος άντρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να γυρίσει το κεφάλι και να “σκάσει” στα γέλια, μόλις συνειδητοποιεί τη γκάφα της!

    Δείτε το video στη συνέχεια με το αστείο περιστατικό:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles