20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Viral ο αγρότης που λέει την αλήθεια! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πιο καρκινογόνο φρούτο

    Πριν από λίγες μέρες έγινε viral στο TikTok ένας αγρότης, γνωστός με το λογαριασμό «ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ», ο οποίος αποκάλυψε ότι τα καρπούζια στις μέρες μας έχουν χάσει τη γεύση τους, επειδή οι παραγωγοί τα μπολιάζουν με κολοκύθια για να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στα άπειρα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται, τα οποία βλάπτουν την υγεία των καταναλωτών, καλώντας τους συναδέλφους του να μην τα χρησιμοποιούν τον τελευταίο μήνα.

    Όπως ήταν λογικό, οι δηλώσεις του αγρότη ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από άλλους αγρότες – συναδέλφους του, οι οποίοι άρχισαν να επικρίνουν τις αποκαλύψεις και τις συμβουλές που δίνει στο καταναλωτικό κοινό. Σε ένα νέο video που ανέβηκε στα social media, ο δημοφιλής αγρότης δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει, εμφανώς νευριασμένος, σε όσους του επιτέθηκαν, ιδιαίτερα στους παραγωγούς πατάτας, καρπουζιών και φράουλας. Μέσα από το εν λόγω video ήρθε μια νέα αποκάλυψη που σοκάρει, καθώς ο «ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ» ανέφερε ότι οι παραγωγοί φράουλας χρησιμοποιούν συστηματικά «φάρμακα», καθιστώντας έτσι την φράουλα το πιο καρκινογόνο φρούτο.

    @akouseme1 #akouseme #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – akouseme1

    Συγκεκριμένα ο αγρότης που γίνεται viral συχνά είπε: «Το πιο καρκινογόνο φρούτο είναι η φράουλα τέλος! Το ξέρουμε, μην προσπαθείτε να με βγάλετε τρελό. Είναι παράλογο που σας λέω να μην βάλετε ένα μήνα πριν αυτά τα φάρμακα μέσα; Είστε εντάξει με τον εαυτό σας;» αναρωτήθηκε.

    Τέλος ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ούτε και εκείνος είναι απόλυτα βιολογικός και ότι χρησιμοποιεί λιπάσματα, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν το κάνει τον τελευταίο μήνα, γιατί σκέφτεται τα παιδιά που θα καταναλώσουν τα προϊόντα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles