21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Vitaly Zdorovetskiy. O εισβολέας του τελικού του Μουντιάλ είναι γεννημένος φαρσέρ και διαπρέπει στο Youtube!

    Μία από τις πλέον αξιοσημείωτες στιγμές του χθεσινού τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής ήταν και η εισβολή ενός φιλάθλου μέσα στο γήπεδο την ώρα της αναμέτρησης. Ο εισβολέας, τον οποίο δεν είδαμε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης καθώς οι διοργανωτές φρόντισαν να αντικαταστήσουν τα πλάνα με αυτά του… αγάλματος του Χριστού στο Ρίο, δεν ήταν ωστόσο ο “διάσημος” Jimmy Jump όπως μετέδωσαν αρχικά οι εκφωνητές, αλλά ένας εξίσου… διάσημος Youtuber. Ονομάζεται Vitaly Zdorovetskiy και είναι γνωστός “φαρσέρ” που δραστηριοποιείται και στο Διαδίκτυο, διαθέτοντας το δικό του Youtube κανάλι με 6.5 εκατ. συνδρομητές και 650 εκατομμύρια views. Κατά την εισβολή του, μάλιστα, είχε γραμμένη πάνω του τη φράση “γεννημένος φαρσέρ”.

    Vitaly Zdorovetskiy

    Ο Zdorovetskiy είχε προειδοποιήσει για την εισβολή μέσα από τον Twitter λογαριασμό του, το προηγούμενο βράδυ.

    Όσο για τη δράση του μέσα στο γήπεδο, μπορεί να μην την απολαύσαμε στις οθόνες μας, κατάφερε να καταγραφεί ωστόσο από διάφορους, όπως ο LeBron James ο οποίος ανέβασε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα σε video στο Instagram.

    Από τα πιο σπαρταριστά στιγμιότυπα, ωστόσο, της “εισβολής” ήταν η προσπάθεια του Zdorovetskiy να δώσει ένα “φιλάκι” στον Γερμανό Benedikt HowedeΆδικος ο κόπος, πάντως, όπως βλέπετε και στη φωτό…

    Vitaly Zdorovetskiy 02

    Δείτε κάποιες από τις καλύτερες φάρσες του Vitaly Zdorovetskiy στο Youtube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles