18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Vivo NEX 2: Teaser της εντυπωσιακής συσκευής με τις δύο οθόνες

    Τα smartphones με …2 οθόνες αποτελούν πιθανότατα το νέο trend της αγοράς, με τη Vivo να ετοιμάζει και αυτή για λανσάρισμα μια τέτοια συσκευή.

    Vivo NEX

    Θα ονομάζεται Vivo NEX 2 ή Vivo NEX S2 και θα εμφανιστεί επίσημα σε λίγες μέρες, στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ παρακάτω θα βρείτε και το teaser video της.

    Πιθανότατα θα έρχεται -και- σε έκδοση με 10GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, σύμφωνα με πληροφορίες ενός χρήστη του Weibo.

    Επίσης, από τα teasers γνωρίζουμε πως θα έχει 3 κάμερες στο πίσω μέρος και μάλλον ένα LED “κύκλο” γύρω από το camera module, που το καθιστά ακόμα πιο εντυπωσιακό. Θα έχει το Snapdragon 845 της Qualcomm, AMOLED οθόνη με πολύ μικρά bezels στις πλευρές της, in-screen αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και το FunTouch OS interface.

    Η τιμή του, εφόσον έρθει στην Ευρώπη, αναμένεται κοντά στα €849.

    https://www.youtube.com/watch?v=hext5-oQoYc

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles