18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Vivo V9. Ανακοινώθηκε με οθόνη 6,3 ιντσών με …notch και selfie camera 24MP

    Η Vivo ανακοίνωσε την τελευταία πρότασή της, που -σε μία κίνηση που δε μας προκαλεί έκπληξη- έρχεται με notch. Ολοένα και περισσότερες προτάσεις της αγοράς έρχονται πλέον με εγκοπή στην οθόνη τους, με το Vivo V9 να είναι μία συσκευή 6,3 ιντσών με τεχνολογία LCD, ανάλυση 2280×1080 pixels και αναλογία 19:9.

    Διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 626, 4GB RAM, 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3.260mAh, ενώ τρέχει το Funtouch OS 4.0 που είναι βασισμένο στο Android 8.1 Oreo.

    Vivo V9

    Το σύστημα κάμερας διαθέτει κύριο αισθητήρα 16MP και φακό με διάφραγμα f/2, σε συνδυασμό με ένα δευτερεύοντα αισθητήρα 5MP. Όσον αφορά στη selfie camera, έχει ανάλυση 24MP και διάφραγμα f/2.

    Ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται AI Face Beauty χρησιμοποιεί το machine learning για να προσδιορίσει την ηλικία, το φύλο ή τον τόνο του δέρματος των χρηστών, προκειμένου να “αντιπροσωπεύσει πραγματικά την ομορφιά τους”, όπως σημειώνει η εταιρεία. Υπάρχει επίσης ένα selfie lighting feature που ακούγεται παρόμοιο με αυτό που εισήγαγε η Apple στα iPhone X και 8, αν και το Vivo προσπαθεί να το πετύχει με μια κάμερα (αν και υψηλής ανάλυσης).

    H Vivo υποστηρίζει ότι η τεχνολογία AI ενισχύει την απόδοση του τηλεφώνου μέσω αυτού που ονομάζει “AI Smart Engine” και διαχειρίζεται λειτουργίες όπως ο αποθηκευτικός χώρος και το λανσάρισμα εφαρμογών με βάση τη συμπεριφορά του χρήστη. Το “AI Face Access” λέγεται ότι βελτιώνει την ακρίβεια της δυνατότητας ξεκλειδώματος μέσω του προσώπου σας, ενώ το “AI Attention Sensing” αναγνωρίζει όταν κοιτάζετε την οθόνη και μειώνει ανάλογα την ένταση των ειδοποιήσεων.

    Το Vivo V9 θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και σε άλλες αγορές σε μαύρο και χρυσό χρώμα, χωρίς ακόμη να έχουμε στοιχεία για την τιμολόγησή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles