20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το πρώτο smartphone με ανάλυση οθόνης 2K στον κόσμο κυκλοφόρησε, ξεπούλησε και ιδού τα πρώτα reviews

    Κι ενώ η Oppo παρουσιάζει teaser με το επερχόμενο Find 7 με την 2K οθόνη και τα βάζει με τη Samsung και το Galaxy S5, το Vivo Xplay 3S, το πρώτο smartphone με 2K οθόνη στον πλανήτη, κυκλοφορεί, ξεπουλάει και αναλύεται στα πρώτα reviews, φυσικά προς Κίνα πλευρά.

    Vivo-Xplay-3s-first-review-01

    Η συσκευή διαθέτει μία οθόνη 6 ιντσών με την εντυπωσιακή ανάλυση των 2560×1440 pixels και, χάρη στα μικρά bezels γύρω από αυτή, είναι αρκετά compact σε διαστάσεις για το μέγεθός της.

    Vivo-Xplay-3s-first-review-03

    Vivo-Xplay-3s-first-review-04

    Η οθόνη φαίνεται να εντυπωσιάζει με την καθαρότητα και τη φωτεινότητά της, ειδικότερα στην ανάγνωση κειμένων (ω, ναι ακόμη και των δύσκολων στους “δυτικούς” κινέζικων χαρακτήρων), ωστόσο, όπως παρατηρούν οι πρώτοι reviewers που έπιασαν στα χέρια τους τη συσκευή, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην προβολή video, σε σχέση με μία οθόνη 720p ή 1080p. Αυτό δεν είναι δύσκολο να εξηγηθεί, δεδομένου ότι, έτσι κι αλλιώς, τα περισσότερα videos που είναι διαθέσιμα είναι είτε 720p είτε στην καλύτερη περίπτωση 1080p.

    Vivo-Xplay-3s-first-review-05

    Το Vivo Xplay 3s διαθέτει έναν τετραπύρηνο Snapdragon 800 που σκόραρε 35724 στο AnTuTu, όπως βλέπετε και στο παραπάνω screenshot, καθώς και 3GB RAM, ενώ οι κάμερές του (13 και 5MPixels) φέρεται να είναι αρκετά ικανοποιητικές.

    Vivo-Xplay-3s-first-review-02

    Και στο κομμάτι του ήχου τα καταφέρνει καλά χάρη στα διπλά οπίσθια stereo speakers αλλά και το ειδικό audio chip που διαθέτει, ενώ φαίνεται πως ικανοποιεί και στο κομμάτι της αυτονομίας παρά την ενεργοβόρα 2K οθόνη.

    Vivo-Xplay-3s-first-review-06

    Να σημειώσουμε ότι η συσκευή διαθέτει και αυτή fingerprint reader ακολουθώντας την τάση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στο χώρο της κινητής.

    Η πρώτη παρτίδα με 100 κομμάτια του  Vivo Xplay 3s κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και ξεπούλησε σε χρόνο dt, με την εταιρεία να δίνει τώρα τη δυνατότητα μόνο pre-order για ενδεχόμενους νέους αγοραστές. Η τιμή του, αν κάνουμε τις μετατροπές στο δικό μας νόμισμα, προσεγγίζει τα 480 ευρώ και δε είναι καθόλου κακή για μία τέτοια συσκευή… Για να δούμε, θα έρθουν ποτέ και προς τα μέρη μας επίσημα Κινέζοι κατασκευαστές όπως η Vivo και η Oppo…

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles