22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Vivo Y78+… Αποκαλυπτήρια για ένα ακόμη «πληθωρικό» Value for Money smartphone από τη vivo!

    Το Y78+ της vivo που μόλις ανακοινώθηκε πρόκειται για μια ακόμη προσιτή πρόταση από την γνωστή εταιρεία, η οποία ενσωματώνει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά σε άκρως ανταγωνιστική τιμή! Ειδικότερα, το Y78+ είναι άκρως «πληθωρικό», καθώς διαθέτει μεγάλη οθόνη και μεγάλη μπαταρία χωρίς ωστόσο να «ζητάει» πολλά από τον υποψήφιο αγοραστή του. Όπως έγινε γνωστό, το νέο vivo phone ήδη κυκλοφορεί για την αγορά της Κίνας (λογικά θα το δούμε και από τα μέρη μας μέσα στους επόμενους μήνες) και για το μοντέλο των 8/128GB η τιμή του θα είναι περίπου στα 210€, με τις εκδόσεις των 8/256GB να 12/256GB να κοστίζουν ελαφρώς περισσότερο.

    Εστιάζοντας στα tech specs του, σίγουρα το στοιχείο που θα τραβήξει τη προσοχή των users δεν είναι άλλο από τη μεγάλη οθόνη του, καθώς η συσκευή θα διαθέτει AMOLED display 6.78 ιντσών FHD+ (20:9 Aspect Ratio) μαζί με 120Hz refresh rate. Μάλιστα, η vivo φαίνεται να έχει προσέξει αρκετά το κομμάτι του brightness, με το Y78+ να «αγγίζει» τα 1.300 nits σε συνθήκες peak φωτεινότητας. Το δε curved display, σίγουρα αποτελεί ένα feature που σπανίως βλέπουμε σε smartphone της συγκεκριμένης κατηγορίας, καθώς είναι «προσόν» των ακριβότερων προτάσεων.

    Η δε μπαταρία του που αποτελεί το δεύτερο πιο ισχυρό στοιχείο του vivo Y78+ έρχεται με χωρητικότητα στα 5.000mAh, με δυνατότητα φόρτισης στα 40W, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το SoC που θα συναντήσετε στην καρδιά του είναι ένα οκταπύρηνο Snapdragon 695, το οποίο θα συνοδεύεται από 8 ή 12GB γρήγορης LPDDR4X RAM και 128 ή 256GB UFS 2.2 storage. To σημαντικό είναι ότι η νέα VfM πρόταση της vivo θα μπορεί να υποστηρίξει έως και 8GB σε εικονική μνήμη. Τώρα, σε ότι έχει να κάνει τις δυνατότητες του camera setup, αναμφίβολα οι fans του mobile photography δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι, καθώς το Y78+ θα προσφέρει ένα basic camera setup με 50MP main camera sensor και έναν depth sensor στα 2MP, καθώς και μια selfie camera τα 8MP.

    Όπως έγινε γνωστό, το Y78+ είναι διαθέσιμο σε μπλε, μαύρο και κίτρινο χρώμα και σε περίπτωση που σας έχει φάει η περιέργεια, η vivo δεν ανακοίνωση μια non-plus version της συσκευής, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τη δούμε στο μέλλον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles