22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα Android και Windows 8 tablet της Vizio που δεν πρόκειται να δεις στην Ευρώπη (@CES 2013)

    Η Vizio είναι μία καθ’ όλα αξιοπρεπής εταιρεία που κυκλοφορεί ένα σκασμό από πράγματα. Με την μόνη διαφορά που δεν έχει καμία διάθεση να τα διαθέσει στην Ευρώπη. Εξ ου λοιπόν και βλέπουμε με «μισό μάτι» δύο tablet που ανακοίνωσε η εταιρεία επί τη ευκαιρία της CES 2013: ένα 10ιντσο Android πάρα πολύ ελαφρύ και ένα Windows 8 στις 11,6 ίντσες με AMD APU.

    To Windows 8 tablet της, δίνει την εντυπωσιακή ανάλυση 1920 x 1080 και αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία χρησιμοποίησε chips της AMD και όχι της Intel, πράγμα που αποτελεί είδηση. Μαζί με τον διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz, μνήμη στα 64GB, 2GB RAM, micro HDMI και micro USB θύρες, αλλά και κάμερα για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων στα 2 megapixel, μάλλον μιλάμε για ένα ενδιαφέρον tablet.

    To Android Jelly Bean tablet της Vizio χρησιμοποιεί ήδη τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή Nvidia Tegra 4 που ανακοίνωσε η εταιρεία μόλις πριν λίγες ώρες. Αυτό που επισημαίνουν οι συντάκτες του The Verge, είναι πως το Android tablet της Vizio είναι εξαιρετικά ελαφρύ, χωρίς να μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που μας λένε είναι πως είναι τόσο ελαφρύ που, μόλις το έπιασαν στο χέρι τους, αναρωτήθηκαν αν έχει μπαταρία μέσα.

    Γιατί τα συζητάμε όλα αυτά; Έλα ντε. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο να δούμε τις συσκευές αυτές στην Ευρώπη, παρά μόνο στον Καναδά και σε μεγάλες αλυσίδες (online και offline) καταστημάτων των ΗΠΑ.

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles