14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σε σταθερή έκδοση το VLC για Android μετά από σχεδόν δύο χρόνια!

    Εξαιρετικά νέα για όλους τους fans του VLC media player, οι οποίοι είναι αρκετοί σε όλο τον κόσμο! Η δοκιμαστική έκδοση του VLC για Android είναι πλέον παρελθόν, καθώς η σταθερή έκδοση 1.0 κυκλοφόρησε στο Google Play σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία της εφαρμογής.

    VLC for Android stable edition

    Όπως μου αρέσει να λέω στους φίλους μου, αν ένα αρχείο ήχου ή βίντεο δε μπορεί να αναπαραχθεί μέσω του VLC, τότε είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να το κάνει κάποιο άλλο πρόγραμμα πολυμέσων. Το VLC είναι ένα δωρεάν και open source λογισμικό, το οποίο γνωρίζει για τα καλά τη δουλειά του.

    Η έκδοση 1.0 για Android διορθώνει αρκετά σφάλματα της εφαρμογής στο Android 5.0 λειτουργικό και σε συσκευές με επεξεργαστές ARMv8.

    VLC for Android stable edition

    Με την εγκατάσταση και το άνοιγμα του VLC, η εφαρμογή σκανάρει τη μνήμη της συσκευής σας και παρουσιάζει σε ξεχωριστό χώρο όλα τα βίντεο και τα μουσικά κομμάτια σας, υποστηρίζοντας επίσης επιλογές αναζήτησης και εξερεύνησης φακέλων.

    Μέσα στον player μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές, όπως αλλαγή μεγέθους των βίντεο για να ταιριάζουν σε όλη την οθόνη, αλλαγή φωτεινότητας, κλείδωμα όλων των επιλογών, ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής, χρονοδιακόπτη ύπνου για να σταματά η αναπαραγωγή σε συγκεκριμένο χρόνο, και τέλος… προσθήκη υποτίτλων!

    Δοκιμάστε τον VLC στην Android συσκευή σας (με έκδοση λειτουργικού 2.1 και άνω) και θα με θυμηθείτε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles