15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Βλέπεις Netflix από το λογαριασμό του φίλου σου; Ήρθε η ώρα να πληρώσεις!

    Το Netflix απαριθμεί εκατομμύρια συνδρομητών σε ολόκληρο τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο “βασιλιά” του streaming. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν τα προγράμματα που προσφέρονται στα πακέτα της υπηρεσίας χωρίς να πληρώνουν συνδρομή. Όλοι λίγο πολύ έχουμε δώσει κάποια στιγμή τον κωδικό μας σε κάποιο φίλο ή συγγενή που δεν κατοικεί στο ίδιο σπίτι, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να πληρώσει ξεχωριστό πακέτο.

    Αυτά όμως κόβονται μαχαίρι στο εξής, αφού, εκτός από την αύξηση της συνδρομής, ήρθε κι άλλη ανακοίνωση. Όπως αναφέρει το Netflix “θα επιτρέπεται στα μέλη να μοιράζονται τον λογαριασμό τους με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους, εύκολα και με ασφάλεια, αλλά θα πρέπει πληρώνουν περισσότερα χρήματα”. Η πάταξη του διαμοιρασμού κωδικών ξεκινάει προς το παρόν στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού. Για κάθε έξτρα μέλος του συνδρομητικού πακέτου η χρέωση θα είναι περίπου 2.99 δολάρια. Προς το παρόν δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το τι θα ισχύσει για τα Premium πακέτα που περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά προφίλ. Το σίγουρο όμως είναι ότι κάποια στιγμή θα δούμε τις νέες χρεώσεις και στην Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης: “Πλώρη” για… Instagram βάζουν τα NFTs (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles