15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βlockchain Training Alliance και EIMF: Συνεργασία για την παροχή εκπαίδευσης και πιστοποίησης Blockchain στην Κύπρο

    blockchain eimf

    Στη σύναψη αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας προχώρησε πρόσφατα η εταιρία Blockchain Training Alliance (Εκπαιδευτική Συμμαχία Blockchain – BTA) με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF). Βάση της συμφωνία, το BTA ορίζει το EIMF ως το μοναδικό πάροχο εκπαίδευσης και πιστοποίησης Blockchain στην Κύπρο.

    Σημειώνεται ότι το Blockchain Training Alliance αναπτύσσει και διαχειρίζεται πιστοποιήσεις στον  τομέα του Blockchain, όπως πιστοποιημένα μαθήματα επιχειρηματικής θεμελίωσης Blockchain, Hyperledger Τraining, εμβάθυνση στη σύνταξη smart contracts και δημιουργία εφαρμογών που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Επίσης προσφέρει αναλυτική επισκόπηση όλων των θεμάτων ασφαλείας Blockchain καθώς και Blockchain Architecture Training.

    Δεδομένου ότι η τεχνολογία Blockchain δεν σχετίζεται πλέον μόνο με τα κρυπτονομίσματα, αλλά  και με την ανάγκη των επιχειρήσεων για λύσεις επικεντρωμένες στο Blockchain, σε ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών, το χάσμα που παρατηρείται μεταξύ της ζήτησης και της προσφοράς σε εξειδικευμένο προσωπικό έχει καταστήσει αυτή την περίοδο τους προγραμματιστές Blockchain, ανάμεσα στους υψηλότερα αμειβόμενους επαγγελματίες οποιουδήποτε επαγγελματικού τομέα.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blockchain Training Alliance, Chad Decker αναφερόμενος στην νέα αυτή συνεργασία με το EIMF  δήλωσε «Το EIMF  κατέχει μεγάλη φήμη παγκοσμίως στην προσφορά εξειδικευμένων προγραμμάτων, ενσωματώνοντας πάντοτε τις τελευταίες τάσεις στη διδακτική μεθοδολογία. Η συνεργασία με το EIMF σημαίνει ότι οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στο διδακτικό περιεχόμενο Blockchain που προσφέρει αποκλειστικά το ΒΤΑ, λαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών και ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δυνατότητα παροχής της  εκπαίδευσης  Blockchain στην Κύπρο».

    Ο Γενικός Διευθυντής του EIMF, Μάριος Σιάθας, δήλωσε πως «Η ζήτηση για εκμάθηση στον τομέα του Blockchain είναι τεράστια. Το γεγονός ότι το ΕΙΜF συνεργάζεται με έναν παγκόσμιο εταίρο με αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής των καλύτερων σειρών μαθημάτων και πιστοποιήσεων στον τομέα του Blockchain διασφαλίζει  ότι οι φοιτητές μας θα αποκτήσουν εξαιρετικές γνώσεις μαζί με μια αξιόπιστη πιστοποίηση στο τέλος της εκπαίδευσής τους».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles