16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone Backup+ . Συνεργασία της Vodafone Ελλάδας με το Dropbox

    Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει το Vodafone Backup+, μία νέα εφαρμογή αποθήκευσης και ανάκτησης αρχείων μεγάλου όγκου που καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών smartphones και η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με το Dropbox. Με το Vodafone Backup+, όλοι μπορούν να έχουν τα πιο πολύτιμο περιεχόμενο του κινητού τους ασφαλές, μέσω του ποιοτικού και αξιόπιστου 4G και 4G+ δικτύου της Vodafone.

    VF_BackupPlus_Logo

    Αποκλειστικά για τους πελάτες Vodafone που  θα κατεβάσουν την εφαρμογή Vodafone Backup+, και θα συνδέσουν νέους λογαριασμούς Dropbox έως 9 Noεμβρίου παρέχονται δωρεάν 25GB για 1 χρόνο.

    Το Vodafone Backup+ αποτελεί ένα εύκολο και ασφαλές εργαλείο, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών τους, να ανεβάσουν και να κατεβάσουν videos και να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά όποτε θελήσουν, αλλά και να σώσουν τις επαφές τους και να τις συγχρονίσουν με όλες τις συσκευές τους.

    BACKUP 1988x325

    Επιπλέον, το  Vodafone Βackup+ καθιστά ευκολότερη την αλλαγή smartphone, ακόμη και αν η νέα συσκευή χρησιμοποιεί διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Vodafone  Backup+ στη νέα τους συσκευή και να κατεβάσουν το αρχείο με το περιεχόμενό τους.

    Η εφαρμογή Vodafone Backup+ λειτουργεί σε συσκευές που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android και iOS και είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App store. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles