18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Vodafone Home Speed+. Τώρα η ταχύτητα του Internet στο σπίτι γρηγορότερη από ποτέ

    H Vodafone ενώνει τις ταχύτητες του δικτύου κινητής 4G και του σταθερού ευρυζωνικού της δικτύου της, με την πρωτοποριακή τεχνολογία Vodafone Home Speed+ που αυξάνει την ταχύτητα του Internet στο σπίτι ξεπερνώντας ακόμη και τα 100Mbps.

    vodafone home speed plus

    To Vodafone Home Speed+ αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας Fixed Mobile Bonding, που πρώτη η Vodafone έφερε στην Ελλάδα, ώστε στο προσεχές διάστημα οι συνδρομητές της να μπορούν να απολαμβάνουν Ιnternet στο σπίτι σε εντυπωσιακές ταχύτητες.

    Η Vodafone Ελλάδας συνεχίζει τις επενδύσεις και εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της κινητής και της σταθερής που προσφέρει, ενώ είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που αναπτύσσει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία.

    Το Vodafone Home Speed+ είναι μία ακόμη καινοτομία της Vodafone, σε συνέχεια της ενσωμάτωσης του σταθερού δικτύου της hellas online, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες σταθερού Internet, με δυνατότητες που είναι πρωτοποριακές τόσο για τα Ελληνικά όσο και για τα διεθνή δεδομένα.

    Την εμπειρία του Vodafone Home Speed+ μπορούν όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα Vodafone στο Χαλάνδρι (Εθν. Αντιστάσεως 89-91), τη Γλυφάδα (Λεωφ. Δημάρχου Αγγ. Μεταξά 10) αλλά και την Κηφισιά (Κασσαβέτη 6).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles