13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Vodafone offer! 15GB έναντι 10 ευρώ για όλα τα καρτοκινητά Vodafone και CU!

    Εδώ και λίγες ημέρες στο My CU App και το My Vodafone App αντίστοιχα, τρέχει μία ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά, που παρέχει σε όλους τους πελάτες CU και καρτοκινητής Vodafone 15GB για 30 ημέρες έναντι 10 μόλις ευρώ.

    Έτσι, η Vodafone εξασφαλίζει ότι όλοι οι πελάτες καρτοκινητής θα έχουν πρόσβαση σε άφθονα data και σε ελκυστική τιμή, για όλο το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η προσφορά των 15GB γενικής χρήσης έναντι 10 ευρώ ισχύει για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση, η οποία μπορεί να γίνει πολλαπλές φορές έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2020.

    Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το My CU App και το My Vodafone App. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles