18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του LG G4 από τη Vodafone! Μάθετε πως μπορείτε να το αποκτήσετε!

    [Δ.Τ.] Το νέο LG G4, το κορυφαίο 4G+ Smartphone της LG έρχεται  στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, την Πέμπτη 4 Ιουνίου! Όσοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν πρώτοι το LG G4, πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν τώρα στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/LG-G4 και επιπλέον θα λάβουν εντελώς δωρεάν εγγύηση θραύσης οθόνης για ένα χρόνο. Παράλληλα, όλοι όσοι αποκτήσουν το LG G4 αποκτούν αυτόματα 100GB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν για δύο χρόνια στο ‘Google Drive’.

    LG G4_Ceramic

    Το LG G4 διατίθεται στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop στην προτεινόμενη τιμή των 769€ ή φθηνότερα με νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red. Επιπλεόν, στα καταστήματα Vodafone η πιστοποιημένη από την LG, Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία και να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles