11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές στο πρόγραμμα Vodafone RED 1

    Η Vodafone ανακοινώνει ότι από 16 Ιουνίου 2014 διευρύνονται οι παροχές του προγράμματος Vodafone RED 1 για τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές και ενσωματώνονται τα ακόλουθα:

    • διπλάσιος συνολικός όγκος δεδομένων, ο οποίος θα ανέρχεται πλέον σε 1,5GΒ
    • η υπηρεσία Internet 4Sharing, για να μοιράζεται ο παραπάνω όγκος δεδομένων του προγράμματος (1,5 GB) σε smartphone, tablet και laptop
    • η υπηρεσία Napster για απεριόριστη μουσική από όλες τις συσκευές

    Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν οι υπηρεσίες Vodafone Protect και Vodafone Cloud, οι οποίες προσφέρουν προστασία και ασφάλεια τόσο για τη συσκευή, όσο και για το περιεχόμενο της.

    A woman talks on her mobile phone as she walks past a Vodafone store in London

    Βάσει των ανωτέρω παροχών, το μηνιαίο πάγιο του προγράμματος Vodafone RED 1 διαμορφώνεται από 60€ σε 65€ (με ΦΠΑ), χωρίς καμία άλλη αλλαγή στις λοιπές χρεώσεις και υπηρεσίες του προγράμματος.

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι παρέχονται εκπτώσεις 15% για οικογενειακά πακέτα, 10% έκπτωση αντί επιδότησης συσκευής, καθώς και ειδικές προνομιακές τιμές με συνδυαστικά πακέτα σταθερής & Internet hellas online.

    Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές του εν λόγω προγράμματος έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής ή έκπτωση παγίων), εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles