21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone Smart Tab II 7″ και 10″: Eπιτέλους, μπορείς να αποκτήσεις tablet!

    Aν δεν έχεις tablet, επιτέλους ήρθε η ώρα να αποκτήσεις! H Vodafone παρουσίασε στην χώρα μας, δύο νέα tablet και σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα πλήρες πακέτο υψηλών επιδόσεων σε πολύ προσιτή τιμή! Mε τα νέα Vodafone Smart Tab ΙΙ 10’’ και 7’’, τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν το σερφάρισμα στο internet από όπου και αν βρίσκονται.

    Bασικά χαρακτηριστικά Smart Tab II:

    • Λογισμικό Android, Ice Cream Sandwich έκδοση 4.0
    • Υψηλής ταχύτητας περιήγηση στο Διαδίκτυο με τη χρήση 3G HSPA – απελευθερώνοντας τους χρήστες από ενσύρματα και Wi-Fi δίκτυα
    • Πρόσβαση σε e-mail, επαφές και ημερολόγια
    • Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook και Twitter
    • Πρόσβαση στα τελευταία νέα και πολυμέσα για ενημέρωση και διασκέδαση εν κινήσει
    • Google Search, το οποίο ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές
    • Tην εφαρμογή Vodafone έλεγχός Κόστους για να μπορούν όλοι, ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τα data που έχουν καταναλώσει

    Tο νέο Smart Tab II με οθόνη 7 ιντσών είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους νέους χρήστες tablet που θέλουν να απολαύσουν τον κόσμο του mobile internet μέσα από μία εύχρηστη φορητή συσκευή. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση WSVGA (1024×600 pixels) και ενσωματώνει μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 4GB με θύρα επέκτασης και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

    Tο Vodafone Smart Tab II, έχει εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό, είναι διαθέσιμο και σε οθόνη 10 ιντσών για όσους προτιμούν ακόμα μεγαλύτερη άνεση, και επιθυμούν να συνδυάσουν διασκέδαση με εργασία. H 10 ιντσών οθόνη του υποστηρίζει ανάλυση WXGA (1280×800 pixels) ενώ είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη 16GB και λειτουργικό σύστημα Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Με μία προαιρετική βάση με πληκτρολόγιο, το Smart Tab II 10’’ μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή, ενώ οι επιπλέον θύρες USB, HDMI, SD αλλά και μία ακόμη μπαταρία, το καθιστούν κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση.

    Και οι δύο συσκευές διαθέτουν οδηγό γρήγορης εγκατάστασης και παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές και περιεχόμενο. Η πλατφόρμα Android δίνει στους χρήστες πλήρη πρόσβαση στην εμπειρία Android, περιλαμβάνοντας τα Google Mobile Suite και Google Play, την πηγή όλων των μουσικών κομματιών, ταινιών, βιβλίων και εφαρμογών.

    H Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το Vodafone Smart Tab II 10’’ στην τιμή €449 και το Vodafone Smart Tab II 7’’ στην τιμή των €229 αποκλειστικά από τα καταστήματα Vodafone και από το vodafone.gr. Επιπλέον, όλοι μπορούν να το αποκτήσουν σε ακόμη πιο προνομιακή τιμή με σύνδεση στα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων Vodafone. Οι υφιστάμενοι χρήστες smartphone έχουν επίσης τη δυνατότητα προσθήκης των Vodafone Smart Tab II στο υπάρχον πακέτο δεδομένων τους.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles