17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone Smart Tab Prime 6: «Μία ελκυστική και τίμια all-around πρόταση από την Cytamobile vodafone»!

     

     

    Παρά το ότι εδώ και καιρό η αγορά των tablets βρίσκεται σε πτώση, καθώς η ισχυροποίηση των phablets στην αγορά (των smartphones που οι οθόνες τους ξεπερνάνε τις 5.5 ίντσες), έχει αρχίσει να ασκεί έντονες πιέσεις στην χαμηλή κυρίως κατηγορία των tablets που προσφέρει οθόνες στις 7 ίντσες με αποτέλεσμα οι 8 και 9 ίντσες και άνω να αποτελούν μονόδρομο για την πλειονότητα του καταναλωτικού κοινού, η πρόταση της Cyta με το 9.6 ιντσών Vodafone Smart Prime Tab 6, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς έχει όλα τα φόντα να υπερκαλύψει κυρίως τους users εκείνους που ψάχνουν μία ικανοποιητική all-around πρόταση για να ικανοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

    Το Vodafone Smart Tab Prime 6 ενσωματώσει μία IPS οθόνη στα 1280×800 pixels, που διακρίνεται για την γρήγορη απόκριση της στα αγγίγματα του χρήστη. Τα πλούσια και ζωντανά χρώματα σε συνδυασμό με τα ικανοποιητικά brightness levels είναι το σήμα κατατεθέν της οθόνης του tablet της Vodafone, ενώ δε χωράει αμφιβολία ότι οι 9.6 ίντσες του display αποτελούν το ιδανικό μέγεθος για όλους εκείνους που λατρεύουν τα μεγάλα tablets και νιώθουν να ασφυκτιούν στις οθόνες των 8 ιντσών.

    Vodafone Smart Tab Prime 6 (1)

    Στα ενδότερα του… τώρα βρίσκουμε λειτουργικό Android Lollipop 5.0.2, μνήμη 16 GB, 1GB RAM,  micro SD up to 128 GB και ένα SoC Snapdragon 410 της Qualcomm, με την τετραπύρηνη CPU του να είναι χρονισμένη στα 1.2GHz. O παραπάνω επεξεργαστής πλαισιώνεται από 1GB μνήμης RAM και σίγουρα ο συγκεκριμένος συνδυασμός, χωρίς να αποτελεί ότι πιο γρήγορο έχει εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, καλύπτει χωρίς πρόβλημα τις περισσότερες βασικές ιντερνετικές σας αναζητήσεις.

    Τέλος, το tablet της Vodafone υπερκαλύπτει τις ανάγκες όλων των users στον τομέα της συνδεσιμότητας, καθώς προσφέρει εκτός από υποστήριξη για δίκτυα 3G και 4G , Wi-Fi 802.11 dual band a/b/g/n, Bluetooth 4.1 αλλά και θύρα micro USB 2.0 για τη φόρτιση και τη μεταφορά των δεδομένων, ενώ επιπλέον υποστηρίζει και GPS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles