19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χριστούγεννα με Vodafone Smart Tablets και Smartphones στα καταστήματα Vodafone και όλα φαίνονται μαγικά!

    smartTabIII 10

    [δ.τ] Αυτά τα Χριστούγεννα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν τη μαγεία των γιορτών μέσα από ποικιλία Vodafone Smart Tablets & Smartphones με μεγάλη οθόνη και να επωφεληθούν από μία σειρά προσφορών σε υπηρεσίες, απολαμβάνοντας το μοναδικό κόσμο του Mobile Internet, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται. Όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής με κάθε αγορά Vodafone Smart 4G ή Vodafone Smart III, θα έχουν τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα για ένα χρόνο, 50% φθηνότερα απολαμβάνοντας 500ΜΒ κάθε μήνα ΜΟΝΟ με 2,5€.

    Τα μοναδικά Vodafone Smart διατίθενται μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone και συνδυάζουν ένα πακέτο υψηλών επιδόσεων σε πολύ προσιτή τιμή!

    • Το Vodafone Smart 4G αποτελεί την καλύτερη πρόταση της ελληνικής αγοράς στην τιμή των 199€, με μεγάλη oθόνη τεχνολογίας IPS 4.5”, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz και 8MP κάμερα.
    • Παράλληλα, το Vodafone Smart III με μεγάλη οθόνη 4”, επεξεργαστή 1GHz και 5ΜP κάμερα διατίθεται στην πολύ προσιτή τιμή των 129€.
    • Mε τα νέα Vodafone Smart Tab ΙIΙ 10’’ και 7’’, τώρα όλοι μπορούν να απολαύσουν το σερφάρισμα στο internet από το tablet τους, κάθε στιγμή, από όπου και αν βρίσκονται. Τα νέα Vodafone Smart Tablets  προσφέρουν στους χρήστες τους αξεπέραστες επιδόσεις, υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτοντας τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, λειτουργικό  Android Jelly Bean 4.2 και οθόνη τεχνολογίας IPS για ζωντανά χρώματα και ευρεία γωνία θέασης. Τα Vodafone Smart Tab III παρέχουν στους χρήστες τους ταχεία και εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες εφαρμογές, υπηρεσίες, βίντεο και μουσική.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles