20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δώρο το αγαπημένο σου ρόφημα Starbucks από το Vodafone ThankYou 1+1

    [δ.τ] H Vodafone και τα Starbucks διευρύνουν τη συνεργασία τους και μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών της  Vodafone ThankYou 1+1, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές, να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα από τα Starbucks και να κερδίζουν άλλοένα ίσης ή μικρότερης αξίας.

    Vodafone ThankYou 1+1

    Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone και οι συνδρομητές CU να στείλουν ένα SMS με τη λέξη Starbucks στο 54646 (χρέωση 0,2 €/sms). Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, οι συνδρομητές θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ένα από τα 31 καταστήματα Starbucks σε όλη την Ελλάδα, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας. Το 75% των εσόδων από τα SMS θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

    Το  Vodafone ThankYou 1+1  είναι ο ξεχωριστός τρόπος  της Vodafone να ευχαριστήσει όλους τους συνδρομητές της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργασιών, το Vodafone ThankYou 1+1 δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να απολαύσουν σε πολύ προνομιακές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες όπως ταξίδια, θέατρα, αγορές σε μεγάλα καταστήματα κ.λπ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles