25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone@The Mall Athens και ο Jenson Button μιλάει Ελληνικά!

    Δεν είναι «ωραίο» να λες ότι στην Αθήνα και στο The Mall Athens, υπάρχει το μεγαλύτερο κατάστημα Vodafone στον κόσμο; Ακόμα κι αν δεν έχεις διαφορές με τους Αυστραλούς που κρατούσαν αυτό το ρεκόρ μέχρι τώρα με ένα κατάστημα στη Μελβούρνη.  Το Vodafone@The Mall Athens άνοιξε τις πύλες του εχθές Τετάρτη και είναι περισσότερα από ένα κατάστημα. Είναι ένας προορισμός.

    Είναι ένα κατάστημα που θέλεις να πας για να δεις τις τελευταίες συσκευές, θέλεις να μάθεις για τις παροχές του δικτύου, θέλεις να ρωτήσεις ό,τι σε απασχολεί σε σχέση με την συσκευή σου ή την χρήση της την αρκετά ενημερωμένη ομάδα Internet. Ξέρεις ότι αν έχεις παιδιά, μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά όσο εσύ ψάχνεις το gadget και την σύνδεση που θα χρησιμοποιήσεις, στο πρόγραμμα που επιθυμείς, με τις ταχύτητες που πάντα ονειρευόσουν.

    Με αφορμή του opening του Vodafone @The Mall Athens η ομάδα της Vodafone μας παρουσιάζει το μήνυμα του δημοφιλούς Jenson Button σε ένα απολαυστικό βίντεο, γεμάτο υψηλές ταχύτητες και πολλή Vodafone. Enjoy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles