22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Vodafone TV: 50 χρόνια ΗΒΟ με μια ειδική επετειακή κατηγορία

    To Vodafone TV, το σπίτι του HBO στην Ελλάδα, γιορτάζει τα 50 χρόνια του μεγαλύτερου τηλεοπτικού παρόχου μυθοπλασίας που όρισε την παγκόσμια πορεία της τηλεοπτικής έμπνευσης. Σε ένα μοναδικό αφιέρωμα των σειρών του ΗΒΟ που ξεχώρισαν από τους “The Sopranos” μέχρι το “Game of Thrones” και από το “Six Feet Under” μέχρι το “Euphoria”, το κοινό μπορεί να ξαναζήσει ή και να ανακαλύψει αγαπημένες τηλεοπτικές στιγμές αποκλειστικά στο Vodafone TV, με τους 50 πιο αντιπροσωπευτικούς τίτλους που άφησαν ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά.

    Όντας το μοναδικό δίκτυο, που τολμηρά και αποδεδειγμένα έχει δημιουργήσει περιεχόμενο σε όλα τα είδη μυθοπλασίας, ακόμα και σε καιρούς που ήταν ταμπού μια πιο slang γλώσσα, η τηλεοπτική καινοτομία του ΗΒΟ αποτιμήθηκε από τις κριτικές, τα βραβεία και τη διάρκεια, επενδύοντας κάθε χρόνο στην ποιότητα των παραγωγών του.

    Το ΗΒΟ είναι ο πιο δυνατός και δυναμικός original content πάροχος με τηλεοπτικές επιτυχίες που πρωταγωνιστούν ολόκληρη την χρονιά στις λίστες με τα καλύτερα, θέτοντας σαν στόχο και κριτήριο την ανταγωνιστικότητα με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, αναγνωρίζοντας με σεβασμό τις ανάγκες των τηλεθεατών.

    Από τον Νοέμβριο του 1972 που ιδρύθηκε με σλόγκαν “This is HBO, the Home Box Office”, επένδυσε σε σημαντικά ονόματα δημιουργών, και έδωσε για πρώτη φορά τηλεοπτικό χώρο στο stand-up comedy. Σύστησε στο κοινό το “Sex and the City”, αλλά και το “The Wire” που καταπιάνεται με τις μάχες αστυνομίας και ναρκεμπόρων.

    Βραβευμένοι δημιουργοί όπως η ο Martin Scorsese, η Ellen DeGeneres, ο Paul Newman, ο Aaron Sorkin, ο Todd Heynes, o Mike Nichols, ο Ryan Murphy, η Reese Witherspoon σκηνοθέτησαν περιεχόμενο για το ΗΒΟ, η Meryl Streep, ο Max Von Sydow, η Kate Winslet, η Frances McDormand, η Jessica Castain, o Colin Firth και ο Al Pacino είπαν το «ναι» στη μικρή οθόνη, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προγραμμάτων του, ενώ το δίκτυο ανέδειξε διάσημους πρωταγωνιστές όπως ο James Gandolfini, η Sarah Jessica Parker, η Lena Duhnam και ο Adam Driver, η Zendaya και ο Kit Harrington στα πρώτα τους σημαντικά βήματα.

    Ήταν ακόμη το πρώτο τηλεοπτικό δίκτυο που επένδυσε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για ένα επεισόδιο, το 2010 για την αντιπολεμική μίνι σειρά “The Pacific” σε παραγωγή Steven Spielberg και Tom Hanks, ενώ πρόσφατα το ίδιο συνέβη με το “Game of Thrones”, αλλά και με το

    “House of the Dragon”, το οποίο καρπώθηκε και το ρεκόρ τηλεθέασης για το ΗΒΟ, αφού περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο.

    Μέχρι σήμερα, κερδίζει συνεχόμενα βραβεία -εξάλλου είναι το μοναδικό δίκτυο με 720 βραβεία Emmy στην κατοχή του, ένας πραγματικά αριθμός ρεκόρ- και υψηλή τηλεθέαση με μερικές από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω, ανάμεσά τους το “True Blood” που άνοιξε ξανά τον δρόμο για το είδος του τηλεοπτικού φανταστικού, το καθηλωτικό “Chernobyl”, το εφηβικό “Girls” και το “Big Little Lies” με ένα Hollywood cast να είναι, μεταξύ άλλων, μονάχα η αρχή για ακόμη πιο συναρπαστικό περιεχόμενο.

    Με την αφορμή αυτή, το Vodafone TV, που συνδυάζει αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ στην Ελλάδα προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους, γιορτάζει αυτή την επέτειο με μια ειδική κατηγορία, που λανσάρεται τον Δεκέμβριο με τον τίτλο ΗΒΟ50. Εκεί, οι συνδρομητές μπορούν να βρουν τους 50 αντιπροσωπευτικούς τίτλους της ιστορίας του ΗΒΟ και να γνωρίσουν το πιο σημαντικό κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας, μέσα από κωμικές ιστορίες, στιβαρά δράματα, αφηγήσεις φαντασίας και καθηλωτικά ντοκιμαντέρ, γιατί το ΗΒΟ ήταν και παραμένει “More Than TV”.

    Αναλυτικά, η λίστα των 50 τίτλων του ΗΒΟ50, που θα βρει κανείς στο Vodafone TV είναι η εξής:

    1. Curb Your Enthusiasm

    2. Six Feet Under

    3. Rome

    4. The Sopranos

    5. Game of Thrones

    6. The Wire

    7. Sex & the City

    8. Big Love

    9. True Blood

    10. The Flight Attendant

    11. Entourage

    12. Veep

    13. Girls

    14. The Newsroom

    15. Band of Brothers

    16. The Leftovers

    17. Silicon Valley

    18. Succession

    19. Big Little Lies

    20. Westworld

    21. Chernobyl

    22. Euphoria

    23. Broadwalk Empire

    24. Looking

    25. Sharp Objects

    26. The White Lotus

    27. Barry

    28. Watchmen

    29. I May Destroy You

    30. House of the Dragon

    31. Mare of Easttown

    32. The Pacific

    33. Fahrenheit 451

    34. Lovecraft Country

    35. Scenes of a Marriage

    36. True Detective

    37. Vinyl

    38. Mildred Pierce

    39. Olive Kitteridge

    40. Angels in America

    41. Carnivale

    42. And Just Like That

    43. Gossip Girl

    44. The Staircase

    45. Allen vs. Farrow

    46. How to John Wilson

    47. Hung

    48. Grey Gardens

    49. The Normal Heart

    50. Behind the Candelabra

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles