18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Volte-tel στην IFA 2013

    Μία από τις εταιρείες που έδωσαν ελληνικό χρώμα στην έκθεση IFA 2013 ήταν και η εταιρεία Volte-tel. Επισκεφτήκαμε το περίπτερο της, για να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους της εταιρείας αλλά και για να δούμε ορισμένα από τα προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα της.

    Η εταιρεία Volte-tel δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της πώλησης φορητών συσκευών (smartphones, tablets κ.α), των αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές (εκτός από ισχυρούς φορτιστές, μπαταρίες και hands-free, διαθέτει υπέροχες θήκες που φέρουν την επωνυμία της, αντιπροσωπεύει τα αξεσουάρ για φορητές συσκευές της γνωστής εταιρείας κατασκευής υπερ-αυτοκινήτων Buggati κ.α) ωστόσο τελευταία έχει παρουσιάσει προϊόντα όπως το Android TV (Dias VT500) αλλά και εξελιγμένους μετρητές χαρτονομισμάτων, προσωπικούς και επιχειρησιακούς.

    volte-tel (1)

    volte-tel (2)

    volte-tel (3)

    volte-tel (4)

    volte-tel (5)

    Δείτε μερικές φωτογραφίες από το περίπτερο της εταιρείας, και παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video που δημιουργήσαμε από την επίσκεψη μας στο περίπτερο της. Για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της εταιρείας, μπορείτε να επισκευτείτε την διεύθυνση: www.volte-tel.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles