18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βόλτες με φίλους με το Group Ride: To νέο χαρακτηριστικό στα ηλεκτρικά πατίνια της Lime διαθέσιμο στην Αθήνα

    Ας υποθέσουμε ότι εσείς και η φίλη σας θέλετε να νοικιάσετε απο ένα ηλεκτρικό πατίνι αλλά το κινητό τηλέφωνο της φίλης σας δεν έχει μπαταρία. Τι θα κάνετε;

    lime

    Από σήμερα οι χρήστες της Lime σε περισσότερες από 20 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο μπορούν να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Το Group Ride είναι το νέο χαρακτηριστικό της Lime που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν έως και πέντε ηλεκτρικά πατίνια από τον ίδιο λογαριασμό. Απλά πατούν στο εικονίδιο “Group Ride” που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το εικονίδιο “Scan To Ride” στην εφαρμογή της Lime και ξεκινούν. Mπορείτε να καλέσετε τους φίλους να σας ακολουθήσουν ακομα και αν η πορεία σας με το ηλεκτρικό πατίνι έχει ήδη ξεκινήσει.

    Για τη χρήση τους Group Ride όλοι οι οδηγοί πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς και όρους της Lime:

    • Nα φορούν κράνος
    • Να παρακολουθούν την κατάσταση του δρόμου και τα πιθανά εμπόδια
    • Η οδήγηση υπό την επήρεια απαγορεύεται
    • Οι οδηγοί πρέπει να είναι πάνω από 18 χρονών
    • Οδηγείτε με δική σας ευθύνη
    • Μόνο ένας οδηγός επιτρέπεται ανά ηλεκτρικό πατίνι

    “Είμαστε κατενθουσιασμένοι που αποτελούμε την πρώτη εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών που λανσάρει αυτό το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό στις πόλεις ανά τον κόσμο”, δήλωσε ο April Li , Product Manager της Lime. “Τώρα πια με το Group Ride πολλοί από τους χρήστες της Lime θα μπορούν εύκολα να μοιράζονται τη χαρά και τα οφέλη της βιώσιμης, προσβάσιμης έξυπνης μικρο-κινητικότητας με τους φίλους τους και τα μέλη της οικογένειάς τους”.

    Το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάστηκε πρώτα στην Γαλλία, την Πολωνία και την Χιλή τον Ιούνιο, λανσάρεται σε περισσότερες πόλεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles