18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Βουτιά για την μετοχή της Take-Two, ύστερα από το leak του GTA 6!

    H διαρροή in-game screenshots και gameplay footage από το πολυαναμενόμενο GTA 6, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την χρηματιστηριακή αξία της Take-Two. Συγκεκριμένα, με το άνοιγμα του χρηματιστηρίου την Δευτέρα, η μετοχή της Take-Two πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση που άγγιξε στο σύνολο της το 6%, ενώ συνολικά σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, η μετοχή της υποχωρήσει κατά 31%.

    Αν και η μετοχή της Take-Two εμφάνισε τάσεις σταθεροποίησης, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Rockstar εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση, σε μια προσπάθεια να διορθώσει την… μίνι “PR” καταστροφή που δημιούργησαν οι διαρροές. Στην εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρεται για την παράνομη διαρροή και τους hackers που εισέβαλλαν στους servers της Rockstar αποσπώντας τμήματα του πηγαίου κώδικα του επόμενου Grand Theft Auto, με τους υπευθύνους του πιο αναμενόμενου games της δεκαετίας, ουσιαστικά να παραδέχονται ότι επρόκειτο για early development footage. Παρά την επίθεση και ότι επακολούθησε αυτής, η Rockstar αναμένεται να συνεχίσει κανονικά το development, αν και είμαστε βέβαιοι ότι θα αλλάξουν αρκετά στον τρόπο λειτουργίας της Rockstar.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles