19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Βουτιά στα… βαθιά με την Octospot Dive Camera!

    Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, έτσι είπα να σας δροσίσω, έστω και εικονικά. Αν είστε λάτρεις των υποβρύχιων σπορ, σας αρέσουν οι βουτιές βαθειά στα νερά του Αιγαίου ή του Ιονίου και ταυτόχρονα είστε γκατζετάκιας (όπως και εμείς άλλωστε) τότε μάλλον η συγκεκριμένη κάμερα θα σας αρέσει.

    ghh

    Μιλάμε για την Octospot Dive Camera, που θέλει να μπει δυναμικά στην αγορά των action cameras και είναι ειδικά κατασκευασμένη για καταδύσεις. Οι σχεδιαστές της λένε πως αντέχει έως και 200 μέτρα βάθος, ενώ διαθέτει έλεγχο για την πίεση και καλύτερη απόδοση του λευκού χρώματος σε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ μπορεί να κρατά και αρχείο με πληροφορίες για τις καταδύσεις σας.

    image

    Σημαντικό χαρακτηριστικό της Octospot αποτελεί και η δυνατότητα συνδυασμού της με πληθώρα από προαιρετικά αξεσουάρ μέσω του γνωστού συστήματος σύνδεσης αξεσουάρ T-rail. Ήδη η εταιρία έχει στα σκαριά τρία τέτοια αξεσουάρ όπως τα Octospot Mask Mount, Octospot Tripod Mount και Octospot Universal Mount.

    jjh

    Βέβαια δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα ακόμα, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε να «ανοίξει» το pledge της Octospot στο Kickstarter μέσα στους επόμενους μήνες για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για εσάς.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=yx08OqVTaKg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles