22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Βραδιά του Ερευνητή» : Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις παρουσιάζουν στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 στη Λεμεσό, τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους

    vradia tou erevniti

    Στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί φέτος η ετήσια εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή» στο πλαίσιο της οποίας, Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό, τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους.

    Να σημειωθεί ότι εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται κάθε χρόνο ταυτόχρονα σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. H εκδήλωση στην Κύπρο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, και θα πραγματοποιηθεί φέτος για δωδέκατη συνεχή χρονιά υπό τον γενικό τίτλο «Human Era Night» και βασικό θέμα την έρευνα στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς.

    Στην εκδήλωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό στις 28 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 17.00 μέχρι τις 24.00, με ελεύθερη είσοδο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια δημιουργική βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη, την έρευνα και την καινοτομία μέσα από θεατρικά και μουσικά δρώμενα και με συμμετοχή σε πειράματα, παιχνίδια, συζητήσεις και διαγωνισμούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles