16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βραβεύσεις συνεργατών της HP από την Κύπρο: Α.Τ. MULTITECH, BIONIC, LOGICOM και STEPHANIS οι κυπριακές εταιρείες που διέπρεψαν

    Η HP Hellas διοργάνωσε με επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της για το 2021 σε Ελλάδα και Κύπρο με θέμα «Creating tomorrow’s ecosystem». To Συνέδριο διεξήχθη live και διαδικτυακά την Τρίτη 29 Ιουνίου με συντονιστή τον κ. Αντώνη Ρουσελιωτάκη, Managing Director της Social Handlers. Συμμετέχοντες από την HP Hellas ήταν ο Νίκος Χρηστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP, ο Χάρης Αμούργης, Commercial Channel Manager & End User Sales Manager, Greece & Cyprus και ο Αλέξης Κινινής, Retail Channel Manager, Greece & Cyprus. Ο Ramunas Domarkas, HP Account Director για την Κεντρική Ευρώπη στην Intel και ο Χρήστος Δαμαλάς, CEO της MSPS Hellas έδωσαν επίσης το παρόν. Έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστος Δήμας, ο οποίος τίμησε το Συνέδριο με την παρουσία του.

    Το Συνέδριο ξεκίνησε με την ομιλία του CEO της HP Νίκου Χρηστάκη, ο οποίος μίλησε για τη χρονιά που πέρασε και για τη σχέση της HP με τους συνεργάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρθηκε στις ανοδικές πωλήσεις της εταιρείας σε όλα τα business units και παρουσίασε τους άξονες της στρατηγικής της εταιρείας για το 2022.

    Ο Χάρης Αμούργης, Commercial Channel Manager & End User Sales Manager, Greece & Cyprus αναφέρθηκε στο πρόγραμμα HP Amplify και τις δυνατότητες που προσφέρει στους συνεργάτες της HP.

    Με θέμα «Οδηγώντας το ταξίδι του καταναλωτή» ο κ. Χ. Δαμαλάς, CEO της MSPS Hellas, παραθέτοντας δεδομένα από διάφορες έρευνες παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας και τις προτιμήσεις του καταναλωτή στα ψηφιακά καταστήματα, τα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι του πελάτη και τις επιπτώσεις στις πωλήσεις, ενώ παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν την ανάγκη για προσωποποιημένη επικοινωνία και εμπειρία στο ταξίδι του σημερινού καταναλωτή καθώς και τις απαιτήσεις του, όπως η συνοχή εμπειρίας, η άνεση στο ταξίδι (ευχάριστη εμπειρία), η προσαρμοστικότητα (αμοιβαία οφέλη), η εμπιστοσύνη στους «ειδικούς» (καινοτομία σε τεχνολογία και εμπορική αντίληψη) και η βελτιστοποίηση.

    Στο πλαίσιο του Συνεδρίου βραβεύθηκαν και οι συνεργάτες της HP που διέπρεψαν, ανάμεσά τους και κυπριακές εταιρείες. Συγκεκριμένα, η LOGICOM PUBLIC διακρίθηκε στην  κατηγορία «Καλύτερη Επίδοση Πωλήσεων Hardware, 2020 Διανομή, Κύπρος» – Η Α.Τ. MULTITECH CORPORATION, «Μεγαλύτερος Ρυθμός Ανάπτυξης Πωλήσεων Hardware, 2020, Διανομή, Κύπρος» – Η BIONIC, «Μεγαλύτερος Ρυθμός Ανάπτυξης Πωλήσεων Hardware, 2020 Εμπορικό Κανάλι, Κύπρος» και τέλος η εταιρεία A.STEPHANIS & CO διακρίθηκε στην κατηγορία «Καλύτερη Επίδοση Πωλήσεων, 2020 Λιανεμπόριο, Κύπρος».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles