21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    “Βραβεία Cyta” στους αριστούχους στην πληροφορική και στην τεχνολογία για τη χρονιά 2017-18

    Την αριστεία των αποφοίτων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών της Κύπρου, που πρώτευσαν στο επιλεγόμενο μάθημα της πληροφορικής, καθώς και τους αριστούχους φοιτητές κλάδων πληροφορικής και τεχνολογίας των αναγνωρισμένων κυπριακών πανεπιστημίων Βράβευσε και φέτος η Cyta. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 125 αριστούχοι από 64 σχολεία μέσης, τεχνικής και ιδιωτικής εκπαίδευσης και έξι πανεπιστήμια παρέλαβαν κατά τις τελετές αποφοίτησής τους το “Βραβείο Cyta”, το οποίο περιλάμβανε δίπλωμα και δωροκάρτες για εξαργύρωση από το δίκτυο των καταστημάτων Cytashop.

    Οι βραβεύσεις έγιναν με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και των καθηγητών Πληροφορικής Μέσης Εκπαίδευσης, Τεχνικών Σχολών και Ιδιωτικών Σχολών (ιδίου τύπου), καθώς και με τις διευθύνσεις των κυπριακών πανεπιστημίων που διαθέτουν αναγνωρισμένους κλάδους στην πληροφορική και στις τηλεπικοινωνίες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, διακρίθηκε στην πληροφορική και τελειόφοιτη από το Γυμνάσιο του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου. Πρόκειται για τη μαθήτρια  Άντρια Αχιλλέως το βραβείο της οποίας επέδωσε στην ιδία ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως κατά την τελετή αποφοίτησης του Γυμνασίου. Κατά την εκδήλωση η Cyta παρέδωσε επίσης συμβολικά δώρα σε όλους του μαθητές του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου.

    cyta 2 cyta 3 cyta 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles