16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2019: H CL8 απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας στον τομέα των υπηρεσιών

    Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 στη Λευκωσία η τελετή απονομής των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) 2019, που αποτελεί την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας για την πιο επιτυχημένη καινοτομία.

    Για 13η συνεχή χρονιά τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ επιβράβευσαν και φέτος επιχειρήσεις, οργανισμούς  και υπηρεσίες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στις καινοτόμες ιδέες και πρακτικές τους. Τα βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης.

    Το βραβείο Καινοτομίας 2019 στον τομέα των υπηρεσιών απονεμήθηκε στη  CL8 για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου επαγγελματικού Data Center στην Κύπρο, που ακολουθεί διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ασφαλείας και διαδικασίες. Έτσι, οι κυπριακές επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα, ενώ ταυτόχρονα, οι διεθνείς επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν στη χώρα μας, μπορούν να έχουν τα δεδομένα τους στις εγκαταστάσεις της CL8 (υπηρεσίες Data Center και Cloud), εξοικονομώντας χρόνο και κεφάλαια.

    Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CL8, Πέτρος Γ. Οικονομίδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο ανέφερε ότι η διάκριση της CL8 είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλείας των στελεχών της CL8 και γι’ αυτό το λόγο τους αφιερώνει το βραβείο για τις ατέλειωτες ώρες που εργάζονται για να επιτύχει η εταιρεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles