13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βραβείο Daytime Emmy για το ντοκιμαντέρ του Xbox

    Πολλοί από εσάς ίσως θυμάστε ότι το Δεκέμβριο του 2021 το Xbox είχε λανσάρει ένα ντοκιμαντέρ με 6 επεισόδια στο YouTube, προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων του. Σε αυτό, οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της Original κονσόλας μεταφέρουν την προσωπική τους εμπειρία, τα σχέδια, τα πρώτα meetings και τον τρόπο που οδήγησε στην παραγωγή της τελικής κονσόλας.

    Γι’ αυτό ακριβώς το ντοκιμαντέρ το Xbox κέρδισε πρόσφατα ένα Daytime Emmy, αφού το «Power On: The Story of Xbox» αποτέλεσε το νικητή στην κατηγορία “Outstanding Single Camera Editing”των φετινών βραβείων.

    Αν ακόμα δε το έχεις παρακολουθήσει, το ντοκιμαντέρ ρίχνει μια συναρπαστική ματιά στην ιστορία του brand, παρουσιάζοντας επίσης μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τις αρχές του 2000 και μια συνέντευξη από τον πρώην επικεφαλής του Xbox Don Mattrick σχετικά με τις αποτυχίες στο λανσάρισμα του Xbox One το 2013.

    Διαβάστε επίσης:

    Με ελληνικούς υπότιτλους το Forza Horizon 5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles